Négyen sérültek meg abban a balesetben, ami az Árpád fejedelem útján történt. Két gyermeket is kórházba szállítottak a történtek után.

Volswagen, Volvo és Jeep ütközött

A Volkswagen Tiguan a belső sávban haladt, mögötte a Volvo, a Jeep Wrangler pedig a Volvo mögött. Valamiért lassított a sor, a Jeep ifjú sofőrje viszont nem és belerohant a Volvoba, amely a Volkswagen hátuljának csapódott, majd a sávokat elválasztó betonszegélyre csúszott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházban a gyerekek

A Jeep és a Tiguan sofőrje nem sérült meg, a Volvoban utazó kétgyerekes családot megfigyelésre a Szent János kórházba szállították. Az anyuka egyébként nem sérült meg, csak a gyerekeket kísérte el a kórházba.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudták áramtalanítani

A fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak, segítettek a műszaki mentésben. A Volvot pedig nem tudták áramtalanítani, annyira benyomódott a motorháztető…

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Végzetes átkelés

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy kedden, a késő délelőtti órákban egy idős nő a kőbányai Kőrösi Csoma Sándor úton, a Harmat utcánál szeretett volna átsétálni a másik oldalra, de végzetes baleset érte.

Nem tudták megmenteni

A 78 éves nőt elsodorta egy villamos, a teste a villamos és a peron közé szorult, ahonnét a fővárosi hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével szabadították ki, de az életét már nem lehetett megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK