Pénteken délután egy órakor érkezett a segélyhívás a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy ferencvárosi társasház egyik lakása. A kilencedik kerületi Thaly Kálmán utcában egy hatszintes társasház ötödik emeleti lakásában keletkezett tűz. 

Pusztító lángok

Hat járművel, néhány perc alatt a helyszínre érkeztek a tűzoltók. Behatoltak a hatvan négyzetméteres lakásba, amelynek a konyhájában tíz négyzetméteren pusztítottak a lángok, a szekrénysor és egy hűtőszekrény égett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Halálos áldozat

A tűzoltók egy középkorú nőt kivittek az égő lakásból, azonban az életét már nem lehetett megmenteni. Az egységek fél óra alatt megfékezték a tüzet. A házban élők a beavatkozás ideje alatt nem hagyhatták el a lakásukat, a közműveket a munkálatok végeztével kapcsolták vissza. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Keresik a tűz okát

A gyors tűzoltói beavatkozásnak köszönhetően a többi lakásra nem terjedt át a tűz. A tűz okát tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni. Számos dolog vezethet tűzhöz az otthonunkban. A hasonló esetek elkerülése érdekében a legjobb megoldás, ha füstérzékelőt szerelünk a plafonra. Ez a tűz keletkezésekor jelez, amikor még van idő cselekedni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sok tűzoltó érkezett

Légzőbázis autó is a helyszínre jött

Magasra másztak a tűzoltók

Fotók: BPK/G.K.