Halálos baleset történt Győrnél, a 813-as számú úton, amelyben többen életüket vesztették. A rendőrségi jelentés szerint egy teherautó és egy személyautó ütközött össze, a balesetről készült felvételt a cikk végén közöljük.

Halálos baleset

2021. január 14-én, 12 óra 18 perc tájékán a 813-as számú út 1. kilométerszelvényénél, Győr térségében baleset történt.

A 813-as számú úton történt a baleset

Tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze

A rendőrségi információk szerint a súlyos balesetben egy teherautó és egy személyautó ütköztek össze, eddig tisztázatlan okok és körülmények között.

Tragédiával járt az ütközés

A végzetes balesetben – a jelenlegi adatok szerint – a személyautóban utazó négy személy életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Kigyulladt az autó

A személyautó a balesetben kigyulladt, a helyszínre érkező tűzoltók oltották el a járművet. Az áldozatok a személyautó utasai voltak.

Korábban egy kamion gyulladt ki az M1-esen

Korábban a BudaPestkörnyéke híroldal is írt róla, az M1-esen Bicskénél, teljesen leállították a forgalmat a Győr felé vezető oldalon, miután kigyulladt egy kamion.

Ez is érdekelhet

Sokfelé esik a hó

Országszerte borult, hűvös az idő, sőt az ország több részén is havazik, ami a közlekedés szempontjából megnehezíti az autósok dolgát. A fő-és mellékutak szinte mindenütt sónedvesek. A látási viszonyok mindenütt jók, elvétve párás a levegő.

A Győr melletti halálos balesetről készült videó

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: Facebook/Szarok mindenre furgonos vagyok