Halálos közlekedési baleset történt szerdán délelőtt Baranyában. Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból és körülmények között letért az útról és felborult. A járművet vezető nő a helyszínen életét vesztette. Tudósításunkban láthatják a rendőrség helyszíni felvételeit.

Letért az útról és felborult

Egy személygépkocsi közlekedett október 11-én 8 óra 30 perc körül az 5808-as számú úton Hobol irányából Kétújfalu irányába. Az elsődleges információk alapján az autós megelőzött két mezőgazdasági vontatót, majd, amikor visszatért a sávjába, eddig tisztázatlan okból és körülmények között letért az útról, és felborult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínen elhunyt

A baleset során a gépkocsit vezető 65 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesettel érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom – tájékoztatott a police.hu oldal.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Sokkoló baleset

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy sokkoló baleset történt a napokban: egy 11 éves kisfiú éppen a kerékpárját tolta az úton, amikor elesett. Olyan balszerencsésen zuhant a földre, hogy a bicikli kormánya és a fékkar egyenesen a combartériába fúródott. A gyermek életveszélyes állapotban feküdt el az úton. 

Az életéért harcoltak

A Győr-Moson-Sopron megyei kisfiúhoz azonnal segítséget hívtak, a mentősök és egy gyermekorvosi rohamkocsi is azonnal a helyszínre sietett, akik hosszan harcoltak a gyermek életéért. Végül sikerült stabilizálni az állapotát, és a győri kórházba szállították, ahol azonban további megpróbáltatások vártak a fiúra és az orvosokra és végül egy egész éjszakán át műtötték az iskolást. 

Meggyógyulhat

Móvárpressz információi szerint Dominik életét sikerült megmenteni, állapota pedig stabil, és az elsődleges hírek szerint fel fog gyógyulni. 

Egy arra járó férfi segített

A helyszínről származó hírek szerint ebben nagy szerepe volt egy arra járó férfinek, aki azonnal odarohant a fiúhoz, és addig is, míg a segítség kiérkezett, megpróbálta ellátni Dominiket. A helyiek közül többen is elmondták, az eset szinte kivédhetetlen volt, nem hibázott senki.

„Nagyon szerencsétlen baleset volt”

„Szegény srác elvileg csak tolta a kerékpárt, a kormány pedig egyenesen a combjába fúródott esés közben. Ettől sajnos sem a bukósisak, sem a könyök, sem pedig a térdvédő nem óv meg, ez egy nagyon szerencsétlen baleset volt” – fogalmazott egy helyi férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: police.hu