Halálos baleset történt vasárnap hajnalban Karácsond közelében, az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán. A Suzukiból 3 embert vágtak ki a tűzoltók. 2 ember életét a mentők nem tudták megmenteni.

Baleset az M3-ason

Megdöbbentő tragikus baleset történt vasárnap hajnalban – írja az Agria Tv Bt a közösségi oldalán. Beszámolójuk szerint Karácsond közelében, az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán ütközött össze két jármű. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Ketten meghaltak

Egy, a leálló sávban, lassan haladó Suzuki vezetője be akart sorolni a forgalomba, azonban nem vette észre a mögötte érkező mikrobuszt és elé vágott. A Suzukiból 3 embert vágtak ki a tűzoltók. 2 ember életét a mentők nem tudták megmenteni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Életveszélyben az egyik sérült

Az ütközés az autópálya nagyfügedi lehajtójánál történt, a személygépkocsi harmadik utasa is megsérült. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a sérültet súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba – írja az MTI.

Helyszíni felvétel

Forrás: Agria TV

Egy pihenőnél történt a baleset

Az RTL beszámolója szerint két átányi férfi halt meg, mikor egy mikrobusz az autójukba csapódott hátulról. A nagyfügedi pihenőhelyről akartak visszamenni a sztrádára, mikor beléjük ment a másik jármű.

A kisbusz vezetője megúszta

A mentőszolgálat közlése szerint az autóban ülő harmadik utast válságos állapotban szállították kórházba. A kisbusz sofőrje sértetlenül megúszta az ütközést. Ő egyedül volt a járműben.

Vészvillogóval közlekedtek

A személyautóban sok kábel volt, azt nem tudni még miért. A beszámolók szerint vészvillogót használtak a gyorsító sávban, majd besoroltak a külső sávba.

Az autó tele volt kábellel

Forrás: Agria TV

Hatgyermekes apa halt meg

A közösségi oldalakon azt írják, hogy az áldozatok egyike hatgyermekes édesapa volt, másikuk pedig egy gyermeket nevelt, közeli rokonok voltak. Így összesen 7 gyermek maradt félárván a hibázó sofőr miatt. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Agria TV