Tragédiával indult a csütörtök reggel, halálos baleset történt Szabolcsban, a karambolban egy férfi vesztette életét.

Hajnalban történt

A rendőrség azt írja halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. szeptember 28-án 6 óra 30 perc körül a 4918-as számút 8. kilométerszelvényében Nagyecsed és Nyírcsaholy között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az árokba csapódott

Az eddigi adatok szerint egy személygépjárművel közlekedő nyírcsaholyi férfi ismeretlen okból eredően lehaladt az úttestről, és a menetiránya szerinti jobb oldalon árokba csapódott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Azonnal meghalt

A baleset következtében a gépjárműben egyedül utazó 66 éves olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a balesettel érintett útszakaszon félpályás forgalomkorlátozás mellett megkezdte a helyszínelést.

Halálos baleset Pest megyében

Amint azt a Kékvillogó is megírta halálos baleset történt szeptember 23-án, szombaton délelőtt Pest megyében. Egy személykocsi a 3114-es úton Tápiószecső irányából Tápióság felé áttért a szemközti sávba és összeütközött egy másik járművel. A vétlen autó utasa, egy 68 éves nő a helyszínen meghalt.

Helyszíni fotó

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Biciklis az árokban

Szombat délelőtt Hajdúböszörményben is tragédiával végződött egy baleset. Egy kerékpáros – eddig tisztázatlan körülmények között – az úttestről a vízelvezető árokba esett. A baleset során az 55 éves hajdúböszörményi lakos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Baleset Piliscsabánál

Szintén szombaton frontálisan ütközött két személyautó Pilisjászfalu és Piliscsaba között; a balesetnek négy súlyos és egy könnyebb sérültje van – tudatta akkor a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Frontális ütközés

Szabóné Berki Bianka ismertetése szerint az egyik járművet egy 35 éves nő vezette, a másikat egy 48 éves férfi, akivel az autóban még négyen utaztak. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a frontális ütközés a településről Piliscsabára vezető 10-es főút 29-es kilométerénél történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció