Hajmeresztő jelenetsort rögzített egy autó fedélzeti kamerája Nyíregyházán. Egy biztos: a sofőrnek óriási mázlija volt, hogy túlélte a balesetet.   

Figyelmetlenség? Vakmerőség?

Számos súlyos baleset történik az utakon, a legtöbb alkalommal figyelmetlenségből, vagy vakmerőségből. Nem egyszer halálos kimenetelűek ezek a balesetek, és néha a vétlenek veszítik életüket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kevésen múlt a frontális ütközés

Nagyon kevésen múlt a frontális ütközés, de attól sem volt messze az Opel Corsa vezetője, hogy felboruljon a járművével, miután lecsúszott az útról.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kétszer is meghalhatott volna

Szerencsére ezúttal nem történt személyi sérülés, de az Opel Corsa vezetője kétszer is meghalhatott volna – először a frontális becsapódástól, majd a borulástól, de végül egyik sem következett be.

Nyíregyházán történt

Az esetről készült felvételt a BpiAutósok osztotta meg, és kiderült, hogy egy Nyíregyházán közlekedő autós veszítette el az uralmát a járműve felett a Simai úton.

Lássuk, mi történt!

Forrás: bpiautosok.hu

Hirhedt kereszteződés

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy hétfő reggel ismét karambol történt a hírhedt erzsébetvárosi kereszteződésben, a Wesselényi utca és a Kertész utca találkozásánál. Egy fiatalember Ford Fiestával érkezett a Kertész utcán a Dob utca felől, majd az Állj! Elsőbbségadás kötelező tábla és a kihelyezett tükör ellenére behajtott a kereszteződésbe, ahol a Körút felől épp odaért egy Daewoo Lanos. 

Esélye sem volt

A Daewoot vezető férfi azt mondta, amikor észrevette, hogy a Ford nem áll meg, már hiába fékezett, esélye sem volt elkerülni az ütközést. 

Megpördült a Fiesta

A karambolt követően a Fiesta 180 fokban megpördült, teljesen elzárva a Wesselényi utcát, a Lanos pedig a járdára sodródott, majd nekicsapódott a Wesselényi utca 39. számú ház sarkának. 

Gyermekek az autóban

A Ford vezetője és hölgy utasa nem sérültek meg, a Daewooban a sofőrön kívül a felesége és két gyermeke utaztak, megütötték magukat, őket a mentők további vizsgálatok céljából az Országos Baleseti Intézetbe szállították, de vélhetően nem sérültek meg súlyosan. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció