A legfrissebb hírek szerint válságos állapotban vannak annak a kislánynak a szülei, akik tragikus autóbalesetet szenvedtek Monor külterületén. A sérülteken az arra haladó autósok próbáltak segíteni, megdöbbentő volt a látvány, ami a szemük elé tárult.

Tragédia a halálúton

A Kékvillogó.hu számolt be arról a szörnyű balesetről, ami vasárnap kora este történt Monor külterületén. A halálútként is ismert 4-es út 32-es kilométerénél két autó frontálisan ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy ember meghalt

A baleset során egy ember meghalt, ketten súlyosan sérültek, egy kisgyerek pedig könnyebb sérülésekkel úszta meg a brutális ütközést.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyorsan mehetett

Szemtanúk beszámolója szerint a baleset egy egyenes útszakaszon történt. A BMW feltehetően nagy sebességgel közlekedett. Az egyik arra autózó szerint az ütközés előtt is nekiment már egy másik autónak. 

Nagyon előzni akart

 „Úgy hallottuk, hogy az autó nagyon erőszakosan és gyorsan ment, látszott rajta, hogy előzni akar” – mondta egy környékbeli lakó a Borsnak.

Kicentizve kezdte meg az előzést

„Valószínűleg kicentizve kezdhette meg az előzést, nem figyelt arra, hogy a szemből jövő kocsi mögött haladhat valaki. Pedig sajnos haladt, mégpedig az a szegény család. Mi már arra értünk oda, hogy megtörtént a baj, akkor már többen igyekeztek segíteni a sérülteknek” – tette hozzá.  

Csak a csattanást hallották

„Két autó jött velünk szembe Monor felől, a második láthatóan gyorsan ment, teljesen az előtte lévő mögött, kb. 1 méterrel, megvárta míg mi szemből elmegyünk mellettük, majd ki akart előzni, de gondolom azt már nem látta, hogy mögöttünk is jöttek. Mi csak láttuk, hogy nagyon gyorsan megy, a következő másodpercben csak a csattanást hallottuk” – írta egy autós a közösségi oldalon.

Még volt pulzusa

„Kiszálltunk segíteni amennyire tudtunk. Sajnos a BMW sofőrjét nem tudtuk 4-en se kimenteni, pedig ami telhetett, megtettük. Akkor még volt pulzusa mikor a balesethez értünk és őt is folyamatosan figyeltük” – írja beszámolójában egy másik szemtanú. 

A rokonok a helyszínre mentek

Majd így folytatta: „A másik autóhoz siettünk, hogy a kislányt kiszabadítsuk és az ott beszorult utasokat is. Anyukáját és az apukáját folyamatosan figyeltük, hogy hogyan vannak. A kislányt másik 2 úriemberrel kiszabadítottuk az autóból. A kislányt párom nyugtatta, hogy addig se lássa a baleset helyszínét. Ezt követően a család rokonai is a helyszínre érkeztek.” 

Válságos állapotban a szülők

Úgy tudni, a sokkos állapotban lévő gyerek magánál volt, amikor kiemelték az autóból, szüleit azonban már a kiérkező tűzoltóknak kellett kivágni a roncsból. A helyiek szerint a szülők állapota válságos.

„Szorítunk nekik”

„Még ismeretlenül is szorítunk nekik, hogy felépüljenek. Szegény kislány, belegondolni sem merek, mit élt át, főleg, hogy végig kellett néznie ezt a szörnyűséget” – mondta a szemtanú. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán