Nem vette észre az elsőbbségadás kötelező táblát a Fordot vezető férfi és nekiment egy Daewoo-nak. Az autó megpördült és a falnak csapódott. Jelentős dugó alakult ki a környéken.

Hírhedt kereszteződés

Hétfő reggel újabb karambol történt a hírhedt erzsébetvárosi kereszteződésben, a Wesselényi utca és a Kertész utca találkozásánál. Egy fiatalember Ford Fiestával érkezett a Kertész utcán a Dob utca felől, majd az Állj! Elsőbbségadás kötelező tábla és a kihelyezett tükör ellenére behajtott a kereszteződésbe, ahol a Körút felől épp odaért egy Daewoo Lanos. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csúnyán összetört a Daewoo eleje

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Esélye sem volt

A Daewoot vezető férfi azt mondta, amikor észrevette, hogy a Ford nem áll meg, már hiába fékezett, esélye sem volt elkerülni az ütközést. 

Megnyílt a Ford eleje

Megpördült a Fiesta

A karambolt követően a Fiesta 180 fokban megpördült, teljesen elzárva a Wesselényi utcát, a Lanos pedig a járdára sodródott, majd nekicsapódott a Wesselényi utca 39. számú ház sarkának. 

Felgyűrődött a Fiesta eleje

Gyermekek az autóba

A Ford vezetője és hölgy utasa nem sérültek meg, a Daewooban a sofőrön kívül a felesége és két gyermeke utaztak, megütötték magukat, őket a mentők további vizsgálatok céljából az Országos Baleseti Intézetbe szállították, de vélhetően nem sérültek meg súlyosan. 

Lerombolta a Daewoo a kukákat és a ház falát

Nagy torlódás

A baleset miatt a környéken hatalmas torlódás alakult ki, sokan dudálva próbáltak előre haladni, persze ez nem sikerülhetett. A 74-es trolibusz bő egy órán keresztül módosított útvonalon közlekedett a Wesselényi utca, Erzsébet körút és a Blaha Lujza tér M (Dohány utca) megálló között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K.