Öt baleset történt Gyál térségében. Az M0 autóút M3-as autópálya felé vezető oldalának 32-es kilométerénél történtek az ütközések.

Először egy, majd négy másik

Délután fél 3-kor két személyautó ütközött. A forgalom a baleset miatt lassult, azonban a helyszíntől nem messze, mintegy egy kilométeres szakaszon további 4, összesen 13 járművet érintő koccanásos baleset történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rendőrök

A közlekedési balesetekkel érintett útszakaszon a rendőrök a belső forgalmi sávot lezárták, a torlódás több kilométeres. 

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A Balatonnál

Teljes terjedelmében égett egy személyautó a 7205-ös út 14-es kilométerénél, Balatonakarattya közelében. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Baleset történt Abádszalókon

Két személyautó karambolozott a József Attila körút és István király út kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi az árokba csapódott. A balesethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották. Az egység áramtalanította az egyik járművet és bójákkal körbezárta az ütközés helyszínét.

Mentők is jöttek

Két autó ütközött Nyíregyházán, a Debreceni úton. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A mentők is a helyszínen vannak.

Újra járható az M9-es

Az M9-es autóút 6-os kilométerénél, Tolna térségében, eggel 6 óra után, eddig ismeretlen okból kigyulladt egy étolajat szállító teherautó pótkocsija. Az oltás és műszaki mentés idejére az útat teljes szélességében lezárták. A helyszíni munkálatok befejeződtek, a forgalom 16 óra 10 perctől ismét zavartalan.

Négy autó Pátyon

Kora délután négy személyautó karambolozott Pátyon, a Torbágyi út és Kerekdombi út kereszteződésében. Az ütközés következtében két gépkocsi az árokba csapódott. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Kistarcsán délben ütköztek

Két személyautó ütközött össze Kistarcsán, a Hunyadi utca és Kolozsvári utca kereszteződésében. Az érintett kereszteződést lezárták a műszaki mentés idejére.

Címlapfotó illusztráció, egy korábbi gyáli balesetnél készült.