Egy Range Rover terepjáró eddig tisztázatlan körülmények között nekihajtott a menetrend szerint közlekedő fogaskerekűnek a Mátyás király úti átjárónál. A baleset során szerencsére senki sem sérült meg.

A fogassal ütközött

Eddig tisztázatlan körülmények között egy fekete Range Rover terepjáró nekiütközött a menetrend szerinti fogaskerekűnek Budapest 12. kerületében, a Mátyás király útnál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy jelzőlámpát is lezúzott

A baleset során a Range Rover egy jelzőlámpát is kidöntött a helyéről. Az ütközéstől az autó hátulja jól be is horpadt.

Ledöntötte a jelzőlámpát

Baleset a Mátyás király útnál – Forrás: Facebook/Svábhegy és környéke

Nem sérült meg senki

A Mátyás király úti átjárónál történt balesetben személyi sérülés szerencsére nem történt.

A fogaskerekű jól bírta az ütközést

Baleset a Mátyás király útnál – Forrás: Facebook/Svábhegy és környéke

Vizsgálják a baleset körülményeit

Baleset a Mátyás király útnál – Forrás: Facebook/Svábhegy és környéke

A Fogarasi úton egy Nissan hajtott bele a kereszteződésbe

Mint megírtuk, Budapest 14. kerületében, a Fogarasi út – Kerepesi út kereszteződésében egy  Nissan Micra a piroson áthajtva behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött egy sötét színű Volkswagennek. A Nissan sofőrjének állítása szerint a baleet azért következett be, mert beragadt a gázpedálja.

A Diego áruháznak hajtott volna

A Nissan vezetőjének egyébként szerencséje volt, hogy belehajtott a Volkswagenbe, ugyanis ha a két jármű nem találkozott volna, akkor a Nissan ment volna tovább egyenesen, bele a közelben lévő Diego áruházba. A balesetben a Nissan sofőrje megsérült, őt mentők vitték kórházba. A Volkswagen vezetője a helyszínen maradt, őt csak megvizsgálták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baleset a Mátyás király útnál – Forrás: Facebook/Svábhegy és környéke