A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a Nyírkarászon elkövetett halált okozó testi sértés bűntett elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében tűzött ki nyomravezetői díjat.

Halált okozó testi sértés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Holtan találták a férfit

2022. június 15-én a kora reggeli órákban egy nyírkarászi lakóház udvarán a szomszédai holtan találták az ott élő 59 éves férfit. A nyomozás adatai szerint a férfi halálát ismeretlen tettes által elkövetett bántalmazás okozta.  

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nyomravezetői díj

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Pontos adatok

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti.

A tanú védelme

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Szabolcs-Szatmár –Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

Ha bárki bármit tud

A Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon személyesen, vagy a 06-42-524-600-as telefonszámon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, vagy a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Négy kamion ütközött össze, lezárták az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalának egy szakaszát

Ezt is olvasd el!

Gyalogost gázolt a szegedi trolibusz, a sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott

Kiemelt kép: Illusztráció