Egy felelőtlen előzés miatt három autó ütközött össze egymással csütörtökön Baranyában. Az egyik vétlen személygépkocsiban utazó idősebb házaspár életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A helyszínen készült megrázó fotókat cikkünk végén mutatjuk.  

Előzés közben ütköztek

Összeütközött három személyautó a 66-os főút 24-es kilométerénél. Magyarszék és Oroszló között egy KIA típusú személygépkocsi előzés közben frontálisan ütközött egy Peugeot 206-ossal, amibe belehajtott a mögötte érkező Ford Focus is.

Kocsijába szorult az idős házaspár

A Peugeot-ban utazó idősebb házaspár beszorult, őket a komlói és sásdi hivatásos tűzoltók szabadították ki.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Életveszélyesen megsérültek

Mindketten életveszélyesen, a másik két autó utasai pedig könnyebben sérültek. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

„Szigorítani kellene a büntetéseket”

„Ha jól látom, záróvonal van ott… Nagyon meg kéne emelni, szigorítani a bírságokat és a büntetéseket! Ezért a manőverért tárgyalás nélkül 10 év börtön, minimum” – írta egy indulatos hozzászóló, látva a balesetről készült fényképeket.

Felelőtlen emberek

„Mikor fogynak már el végre az utakról a felelőtlen emberek? Megint a vétlen autósok sérültek meg, jobbulást kívánok az idős házaspárnak!” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft