Két személyautó karambolozott Érden, a Vörösmarty Mihály utcában. Az egyik jármű a tetejére borult. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkocsikat.

Már sötét volt

A baleset csütörtökön este 9 óra körül történt Érden a Vörösmarty Mihály és a Deák Ferenc utca kereszteződésében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két Renault Megane találkozott

A sötét színű Megane a Deák Ferenc utcából, vagyis 30-as lakó-pihenő övezetből érkezett a kereszteződéshez, jócskán átlépve a megengedett sebességhatárt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

STOP-tábla is volt

A Vörösmarty utcánál STOP tábla miatt meg kellett volna állnia a fiatal sofőrnek, ehelyett keresztülhajtott a kereszteződésen és telibe találta a neki balról jövő másik, kombi Megane-t.

Kidöntötte a táblát

A vétlen autó az ütközéstől a bal oldali vízelvezető árokba sodródott, majd a tetejére borult, az okozó sofőr Renault-ja pedig megpördült és kidöntötte a 30-as jelzőtáblát.

Könnyű sérülés

A két autóban csak a sofőrök utaztak, mindketten könnyebben sérültek, kórházba szállították őket, az okozó fiatalembertől pedig vért is vettek, mivel a helyszíni alkoholteszt pozitív eredményt hozott.

Jöttek a tűzoltók

Az érdi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A tetején pihenő kombi Megane-t végül autómentő állította a kerekeire.

További kép a balesetről

Címlapfotó: G.K./Kékvillogó.hu