Szombat este szóltak a rendőröknek, hogy egy kisgyerek szülői felügyelet nélkül bolyongva kerékpározik a siófoki Petőfi sétány közelében.

Hagyták

A rendőrök a helyszínre siettek, de a fiú egyikükkel sem volt hajlandó beszélni. Ekkor a rendőrök hagyták, hogy tovább tekerjen, de óvatosan követni kezdték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Már a nagyszülő is kereste

Miközben a rendőrök kísérték a kisfiút belefutottak egy idős nőbe, aki a gyereket kereste. Hamar meglett az édesapa is.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beteg a kisfiú

Az apa elmondta, hogy gyermeke betegsége miatt nehezen kommunikál, ezért a család rettentő hálás az egyenruhások segítségéért. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva, a címlapunkon bármikor eléred.

80 évvel idősebb

A Somogy megyei rendőrök legutóbb július 5-én találtak meg egy eltűnt személyt, egy 84 éves korlátozottan cselekvőképes somogyudvarhelyi asszonyt.

Két napig keresték

Az idős hölgy előző két nappal korábban ismeretlen helyre távozott, és nem adott magáról életjelet. Az asszonyt napokon át keresték végül a csurgói rendőrök találták meg épségben.

Messzire jutott

Több mint 10 kilométerre ment el az otthonától. A rendőrök hívták a mentőket, akik megvizsgáltak az asszonyt.

Sokan utaztak a Balatonhoz

Rekordutasszámot hozott a június 18-ai nyári menetrendváltást követő bő két hét a balatoni vasúti vonalakon: 458 ezren utaztak a tó irányába – közölte a MÁV-Start. A közlemény szerint az utasszám 2019-ben 258 ezer, tavaly pedig 310 ezer volt ugyanebben az időszakban.

A déli part a népszerűbb

A szezon első két hetében a déli parton nőtt nagyobb mértékben az utasforgalom. Felhívták a figyelmet, hogy alapvetően minden balatoni vonaton lehet kerékpárt szállítani.

Címlapfotó: a rendőrség felvétele.