Egy jobbkormányos Nissan autóval előzött valaki Telki és Budakeszi között. Összeütközött egy fehér BMW-vel amelyben többen megsérültek.

Záróvonalon

Nem sérült meg annak a jobbkormányos autónak a sofőrje, amelyik előzés közben összeütközött egy szabályosan haladó másik autóval. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tréleren a Nissan

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A feleség megúszta

A baleset Telki és Budakeszi között történt. A vélhetően vétkes autó sofőrje nem sérült meg, de a BMW vezetője könnyű, lánya súlyosabb sérülést szenvedett, az utóbbinak bordatörése lehet. A kocsiban ülő harmadik személy szintén nem sérült meg.

Két település között

Kékvillogó.hu/G.K.

Működtek a biztonsági rendszerek

Úgy tudjuk, hogy mindenki be volt kötve, és a légzsákok is jól működtek, összesen nyolc pattant ki.

Hajnalban hatalmas baleset történt

Tucatnyi sérült egy borzalmas hajnali balesetben a 42-es főúton, halottak is vannak.

További balesetek

Frontálisan ütközött össze két személyautó Ságváron, a Fő utcán. A balesethez műszaki mentés céljából a siófoki hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az eset dél körül történt.

Ittasan, jogsi nélkül, végeztek a nyomozással

Orosházán, a Szélső utcában március 15-én hajnali háromnegyed 4 körül letért az útról és villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó. Egy 18 éves fiú vezette, de nem volt jogosítványa, és még ittas is volt. A fiatal nem sérült meg, de kiderült, hogy a kisteherautó a nevelőapjáé, aki nem engedte meg neki, hogy vezesse a járművet. A rendőrök végeztek a nyomozással és az ügy már az ügyészségen van.

Címlapkép: Kékvillogó.hu/G.K.