Ahogy arról az elsők között beszámoltunk súlyos, frontális baleset történt kora délután a fővárosi Budakeszi úton. Két autó ütközött, órákra leállt a buszközlekedés Budakeszi irányába. 17 óra után indul meg újra a közlekdés.

Három órán át nem jártak a buszok

Helyreállt a 22-es, a 222-es és a 22A autóbusz közlekedése – jelentette 17.10 perckor a BKK, legalább 3 órán át nem közlekedtek a járatok egy súlyos baleset miatt amelyről a BudaPestkörnyéke az elsők között számolt be.

Két autó rohant egymásba

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a 12. kerületben, a Budakeszi úton, a Dénes utca közelében. Ez pont kerület határán található.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez okozta a balesetet

Az e-upot ételfutár idősebb úr vezette, még nem tudni miért a jobb oldali járdaszegélynek hajtott majd áttért a bal oldalra és a lefelé jövő Audi A6 Allroad kombiba rohant.

A VW roncsai

Fotó: G.K./BudaPestkörnyéke.hu

Hogy ne csipogjon

Az ételfutár a biztonsági övét maga mögött kapcsolta be, ezért a légzsákok kirobbantak, de ő meg a kormányba és a szélvédőbe csapódott és súlyosan sérült, szirénázva szállították a Honvéd Kórházba.

Nem nyílt ki a légzsák

Az Audit is egy idősebb úr vezette, ő nem sérült meg, az utasa sem, pedig olyan szögben ütköztek a VW-val, hogy a légzsák érzékelője nem reagált az ütközésre.

Kivágták

A VW vezetőjét a fővárosi hivatásos tűzoltók a bal első és bal hátsó ajtó levágásával tudták kiszabadítani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Baleset az M3-ason

Összeütközött két gépkocsi az M3-as autópálya 110-es kilométerszelvényénél, Füzesabony térségében, a Miskolc felé vezető oldalon. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hatan utaztak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, teljes útlezárás mellett dolgoznak.

Ez is érdekelhet

Címlapfotó: G.K./Kékvillogó.hu