Hatalmas robbanás rázta meg szerdán délután Esztergom egyik utcáját. A helyszínről származó információk szerint egy családi háznál egy zavart elméjű férfi egy ismeretlen tárgyat robbantott fel. Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint egy rendőr meghalt, többen megsérültek. A helyi kórházban is mozgósítottak minden elérhető dolgozót, mindenkit berendeltek a sürgősségi osztályra. 

Beváltotta a fenyegetését

Döbbenet Esztergomban! Hatalmas robbanás rázta meg a város külterületének egyik utcáját. A helyszínről származó információk szerint egy családi háznál egy zavart elméjű férfi egy ismeretlen tárgyat robbantott fel. Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint egy rendőr meghalt, többen megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Már napközben is balhé volt

Állítólag a későbbi robbantóhoz a nap folyamán egyszer már kivonultak a rendőrök, mert korábban is fenyegetőzött. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Zavart elméjű lehet az elkövető

Magyar Nemzet úgy értesült, hogy egy zavart elméjű férfi robbantott fel vélhetően egy gázpalackot a rendőri intézkedés közben. Arról nincs hír, hogy mi történt az elkövetővel.

Túsztárgyaló győzködte

A férfi állítólag a délelőtti órákban kezdett robbantással fenyegetőzni. A hivatalos protokoll szerint a Terrorelhárítási Központot munkatársait riasztották a helyszínre, a velük érkező túsztárgyaló pedig megpróbálta meggyőzni az egyre agresszívabb férfit, hogy hagyjon fel a szándékával. Nem járt sikerrel.

Sérülteket vittek el a helyszínről

A hvg.hu értesülései szerint este nyolc óra körül több, sérültet szállító mentőautó hagyta el a helyszínt. A portál úgy tudja, a helyszínre tart Pintér Sándor belügyminiszter, aki a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülése miatt egyébként is Esztergomban tartózkodik.

Mindenkit mozgósítottak

A helyi kórházban is mozgósítottak minden elérhető dolgozót, mindenkit berendeltek a sürgősségi osztályra. A robbanásban rendőrök is sérültek.

Sokkot kaptak

A környékbeliek azt mondják: ők is sokkos állapotban vannak, ugyanis már jó ideje megállás nélkül szirénázást hallanak. 

„MI is aggódunk”

„Már jó ideje folyamatos a szirénázás, azt, hogy rendőr, mentő vagy tűzoltó-e, nem tudjuk, de valószínűleg az összes. Iszonyatos mennyiségű ember érkezett, és azóta is megállás nélkül száguldanak, szóval sejtjük, hogy nagy lehet a baj. Mi is aggódunk, hogy mi lehet ez, nagyon megijedtünk” – mondta a Borsnak egy helyi lakos. 

TEK-es lehet az áldozat

A nyomozás gőzerővel folyik, és az már szinte bizonyos, hogy bűncselekmény történt. Meg nem erősített információink szerint egy körözött bűnöző robbantott és egy TEK-es lehet az áldozat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció