Rendőrök lepték el a 7. kerület és Zugló határát szombaton, késő este. A Dózsa György út és a Thököly út kereszteződésétől nem messze történt egy haláleset, a helyszínelés egészen hajnalig nyúlt. A rendőrség minden járókelőt és autóst elküldött a helyszín közeléből. Azóta kiderült: emberölés történt.

Kivonult a rendőrség

A Keleti pályaudvartól nem messze, a Thököly út 32-es szám előtt egy ember meghalt. A rendőrség este 10 óra körül vonult ki nagy erőkkel a helyszínre, legalább 12 járőrautóval

Elküldték a bámészkodókat

A hatóságok azon túl, hogy a környéket lezárták, felszólították a járókelőket, hogy ne készítsenek fotót vagy videót a helyszínen.   A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megjelent a temetési autó

A ház előtt legalább 10-12 rendőr autó és egy mentőautó tartózkodott éjfél előtt. Emellett egy temetkezési vállalat furgonja már ott parkolt nem messze a helyszíntől.

Emberölés történt

Emberölés történt, a rendőrség keresi a tettest! A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. január 27-én 21 óra 40 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest 7. kerületében, a Thököly úton egy kisvendéglő előtt kialakult dulakodásban egy férfi az úttestre lökött egy másikat, akit egy autó elütött.

Elmenekült az elkövető

Az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elkövető az esetet követően a helyszínről elmenekült, felkutatása folyamatban van – olvasható a police.hu oldalon.   A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció