Egy 47 éves szerb férfi és 9 utasa ütköztek szalagkorlátnak Budaörs magasságában. Az embercsempészt a rendőrök elfogták, mindenkit kórházba vittek.

Gazdátlanul állt az út szélén

2023. június 9-én 5 óra 19 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy az M0-M7 csomópontnál egy szerb rendszámú személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, ami gazdátlanul áll az út szélén. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jöttek a rendőröket

A helyszínre a Budapest Rendőr-főkapitányság járőrei érkeztek, akik megkezdték a körülmények tisztázását. – írta Délmagyar.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A bokrok között bújtak meg

Intézkedésük közben az útszéli fás-bokros területről előjött a járművet vezető 47 éves szerb sofőr, és a további 9, magát szír állampolgárnak valló utas.

Mindenki megsérült

Adataink szerint a balesetben mindenki megsérült, ki könnyebben ki súlyosabban, a mentőszolgálat munkatársai őket kórházba vitték.

Vizsgálat indult

A továbbiakban a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében vizsgálja körülményeket.

Migránsokat szállító kisbusz karambolozott

Úgy tudni, hogy egy migránsokat szállító kisbusz karambolozott, a balesetben többen megsérültek. „Kérjük Önöket, hogy kerüljék el a Monor felé vezető körforgalmat és az M4-es úton közlekedjenek. Akik véletlenül az ALDI-nál vagy a benzinkútnál rekedtek, a hátsó úton a Lenovo előtt tudnak kijönni a TESCO melletti úton.” – olvasható az Üllő Város Önkormányzatának Facebookon közzétett posztjában.

Autós üldözés

„Igen. Sajnos sokan megsérülhettek. Sok mentő, mentőhelikopter. Autós üldözéses száguldás volt előtte, Monor felől a 400-as úton. Eddig jutottak el, Üllő körforgalomig. Még szerencse, hogy az úton nem ütköztek a szembe forgalommal.”

Egymás után száguldottak

„Mi is alig tudtunk kitérni az úton. Középen száguldottak egymás után a furgon és utána a rendőrautók.” – írta a poszt alatt az egyik kommentelő, valamint egy másik hozzászóló úgy tudja a sofőr elmenekülhetett a helyszínről, egyelőre nem találják.

Bócsnál is hasonló baleset történt

A minap Bócsnál is egy embercsempész okozott balesetet. Az ütközés után két illegális migránst a kocsiban égett halálra egy pedig a kórházban halt meg, erről itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk.

Igazoltatni akarták

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei igazoltatni akartak egy autóst csütörtök délután az M5-ös autópálya Budapest felé vezető szakaszán. A sofőr azonban nem állt meg annak ellenére sem, hogy a rendőrök többször jeleztek neki.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu