Április 6-án 21.30 órakor egy személygépkocsi elütött egy nőtt a 44-es úton Kunszentmárton és Kecskemét kötött. Egyelőre nem tudják, hogy ki az áldozat, ezért a rendőrség az emberek segítségét kéri.

Nagyon sötét volt

A rendőrség tájékoztatása szerint a sofőr a közvilágítás nélküli úttest jobb oldalán későn észlelt egy sötét ruházatban, láthatósági mellény nélkül haladó gyalogost, akit elütött. Az ismeretlen személyazonosságú fiatal nő a helyszínen meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Alacsony, fiatal nő

Az elhunyt kb. 18-24 év körüli, kb. 160 cm hosszúságú, kissé molett testalkatú nő. Haja 4-5 cm hosszúságú, enyhén hullámos, sűrű, fekete színű, orra széles, arca kerek, szemöldöke vastag.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ruházata

A szerencsétlenül járt nő fekete színű trikót, fehér színű pulóvert, továbbá egy világos szürke kapucnis, cipzáras H&M márkájú pulóvert, továbbá sötét szürke Retro feliratú melegítő nadrágot, valamint 40-es méretű fekete színű fűző nélküli szövet sportcipőt viselt.

A cipő

A rendőrség felvétele

Szólj a rendőröknek

A kunszentmártoni rendőrök azt kérik, hogy aki az ismeretlen női személyazonosságával kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-560-610 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy tárcsázza 112-es segélyhívó számot.

Ez is érdekelhet

Kamion az árokban

Árokba hajtott egy kamion a 81-es főút 14-es kilométere közelében, a Fejér megyei Magyaralmás térségében. A balesetben egy személyautó is érintett. A kamion fülkéje deformálódott, onnan kéziszerszámmal a csákvári önkéntes tűzoltók szabadítottak ki egy embert.

Szentendrei baleset

Távközlési oszlopnak ütközött egy személyautó Szentendrén, a Szentlászlói úton, a Csapás utca találkozásánál. Az ütközés következtében az oszlop megdőlt. 

Címlapkép: a rendőrség felvétele.