Sokan aggódnak egykori, eltűnt gyermekorvosukért, a 81 éves Halmágyi Máriáért. Az egész praxisa aggódik a doktornőért, aki május 23-án éjfél és reggel hat óra között a XIX. kerületi lakásából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

„Hová lettél, drága Mária?”

A borsonline.hu cikke szerint az egész praxisa aggódik a doktornőért, aki május 23-án éjfél és reggel hat óra között a XIX. kerületi lakásából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Éjjel veszett nyoma

A május 23-át megelőző éjjelen veszett nyoma a sokak által szeretett gyermekorvosnak, Halmágyi Máriának, aki kispesti lakásából távozott, ismeretlen helyre.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pestszentlőrincen is praktizált

Halmágyi Mária hosszú évekig Pestszentlőrincen, a Béke téri gyermekrendelőben praktizált, sokak szeretett doktornénije volt, egészen nyugdíjba vonulásáig – írja az ittlakunk.hu 18. kerületi honlapja. A gyermekorvost a rendőrség is keresi.

Az egész kerületet megrázta a hír

Sokak kedvenc gyermekorvosa, Halmágyi Mária eltűnt május 23-án. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó doktornő ügyében.

Ha felismeri

A 81 éves gyermekorvos 167 centiméter magas, barna hajú, barna szemű. Utolsó ismert ruházata sötétzöld-drapp pulóver, sötét nadrág volt. Halmágyi doktornőhöz sok környékbéli lakost kedves emlékek fűznek. Értetlenül állnak a körzetébe tartozó betegek és azok szülei az eltűnés előtt.

Mindenki kedvence volt

„A kedvenc doktornénim volt, amikor kicsi voltam. Mindig kaptam tőle egy, vagy több matricát. Nagyon de nagyon hiányzik, kedves volt mindenkivel. Remélem, hogy jól van és minél hamarabb előkerül.”

Sok emberen segített

„Az orvosom volt csecsemő koromtól és a nagy lányom orvosa is volt. Remélem jól van és hamarosan előkerül és az egész csak egy félreértés” – írta egy aggódó édesanya.

Az egész kerület keresi őt

Az aggódó környékbeliek és páciensek hada osztotta meg a rendőrségi hírt, miszerint keresik a doktornőt.

Köztiszteletben álló doktornő volt

A kommentek és megosztások szerint Halmágyi Máriát mindenki szerette és nagy köztiszteletben álló gyermekorvos volt a környéken. Sok család több generáción keresztül is az ő körzetébe tartozott, akik mind szerették és becsülték a kispesti doktornőt. Egy édesanya egyenesen ezt írta:

Életet is mentett

„Drága Doktornő! Megmentette a gyerekem életét, a legjobb orvos, akit valaha ismertem! Hova tűnt? Nagyon reménykedem, hogy hamarosan épségben előkerül!”

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció/police.hu