Szombathely térségében, a 86-os főúton történt személyi sérüléssel járó baleset: egy személyautót előzés közben borított fel egy kamion. A vétlen sofőr gépkocsija felborult a szántóföldön.

Előzésbe kezdett a Toyota

Egy Körmend irányába tartó Toyota személyautó vezetője egy szlovén rendszámú Mercedes nyergesvontató előzésébe kezdett. A jármű már a pótkocsi közepénél járt, amikor a kamionsofőr szintén előzésbe kezdett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felborult a szántóföldön  

A pótkocsi egyik alkatrésze betörte a Toyota ablakát. A személyautó a menetirány szerinti bal oldalon letért az útról és a szántóföldön felborult.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megúszta

Az autó vezetője használta a biztonsági övét és az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett – írta meg a 112press.hu.

Azonnal megállt és segített

A kamion szerb sofőrje észlelte a balesetet és megállt, majd odaszaladt a roncshoz segíteni. A középkorú férfi azonnal elismerte a felelősségét a balesetért és sajnálatát fejezte ki a történtek miatt.

Könnyen nagyobb is lehetett volna a baj

Fotó: 112press.hu.

A sofőr szerencsére használta a biztonsági övét

Fotó: 112press.hu.

Kifogott rajta a „nagy kanyar”

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy baleset történt Ráckeve és Szigetújfalu között is. A „nagy kanyar” után árokba csúszott és felborult egy autó. 

Fejtetőre állt az autó

A személygépkocsi a feje tetején állt meg, a sofőr megsérült, kórházba szállították. A helyiek veszélyesnek tartják ezt az útszakaszt, bárkit meglepetés érhet, ha nem jól választja meg a sebességét.

A tűzoltók segítettek a bajban

A baleset után a ráckevei Önkormányzati Tűzoltóság szolgálatban lévő munkatársai segédkeztek abban, hogy helyreálljon a rend. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: baleset történt a 86-os úton. Fotó: 112press.hu.