Emellett rendszeresen verte a nő gyerekeit, akik sokszor már puszta látványától is sírva fakadtak. Most azonban hosszú éveket tölthet a rácsok mögött.

Több éves történet

Az ügy előzményei még 2020-ra nyúlnak vissza, amikor egy jelenleg húsz éves sarkadi férfi az interneten megismerkedett egy nővel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Dolgozni nem igazán akart

A későbbi áldozat egy anyaotthonban élt egy akkor másfél éves kisfiúval és egy három éves kislánnyal. Ekkor a férfihoz, sarkadra költözött, aki akkor a szüleivel élt. Jövedelme nem volt, a családi pótlékból és GYES-ből éltek. Ekkor a férfi úgy döntött, hogy arra kényszeríti a lányt, hogy a testéből éljen.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Verés járt, ha keveset keresett

A férfi érzelmileg zsarolás alatt tartotta rettegő áldozatát: azt mondta neki, hogy ha nem teszi azt. amit elvár tőle, akkor nem lesz pénz élelemre, és a gyermekeket el fogják venni tőle. Amikor a nő abba akarta hagyni, a férfi megverte, és akkor is bántalmazta, ha szerinte keveset keresett.

Állapotos volt, de dolgoznia kellett

A megfélemlítés hatására a nő 2021 márciusától 2021 októberéig Békéscsabán, külterületi utak mellett dolgozott, hetente legalább 3 napon, naponta 7-8 órán keresztül úgy, hogy közben állapotos volt. Két és fél millió forintot keresett ily módon.

Pofon járt, ha sírtak

Ezt a férfi részben megélhetésükre fordította, a fennmaradót magára költötte, illetve kábító hatású anyagokat vásárolt. A nő gyerekeit is rendszeresen bántalmazta. A kicsiket a karjánál fogva megrázta, ellökte, illetőleg több alkalommal minden ok nélkül, vagy azért, mert sírtak, megpofozta őket.

Előttük verte az anyjukat

Rendszeresen kiabált a gyermekekkel, akik annak is szemtanúi voltak, ahogy édesanyjukat bántalmazza. A gyermekekben a férfi agresszív magatartása olyan félelmet váltott ki, hogy sok esetben már akkor sírva fakadtak, ha csak meglátták.

Saját testvéréhez is betört

Kiderült még az is, hogy 2021 novemberében megjelent lánytestvére sarkadi lakóházánál, annak bezárt bejárati ajtaját benyomta, és bement a házba. Innen különféle ruhaneműket, hangfalat, pelenkát és PB gázpalackot tulajdonított el közel 60 ezer forint értékben.

Súlyos büntetést kértek rá

A Békés Vármegyei Főügyészség nemrégiben emelt vádat az agresszív férfival szemben emberkereskedelem és más bűncselekmények miatt. Végrehajtandó fegyházbüntetést kérnek rá azzal a kikötéssel, hogy nem bocsátható feltételesen sem szabadlábra.

Hatalmas költségeket vasalnának be rajta

Emellett végleges hatállyal eltiltanák minden olyan foglalkozástól, ahol kapcsolatba léphet gyerekekkel. Továbbá 2,5 milliós vagyonelkobzást indítványoznak, vele szemben, illetve megfizettetnék vele a 700 ezer forintos bűnügyi költséget. Az eljárás a Gyulai Törvényszéken folytatódik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk saját illusztráció.)