Viperával, késekkel kergettek négyen egy machetés férfit pénteken, aki egy belvárosi pizzázó konyhájában próbált elbújni előlük. Az ott dolgozók meglepő nyugalma és magabiztossága kellett ahhoz, hogy ne történjen vérfürdő Szegeden.

Két csapat esett egymásnak

Elképesztő akciójelenetnek lehettek szemtanúi a járókelők Szeged belvárosában pénteken késő délután. A Hajnóczy utcában két csapat esett egymásnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Machetét rántott elő

Akciófilmbe illő jelenetek zajlottak le: a csapat egyik tagja gáz-riasztó fegyverrel lövöldözött ellenfelére, aki válaszul egy machetét rántott elő.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pizzériába menekült

A Szegedma úgy tudja, hogy a két társaság összesen hat főből állt, a fegyveres támadó elől pedig a machetét rántó férfi egy közeli pizzéria konyhájára rohant.

Késekkel mentek utána

A másik csapat ekkor sem hagyta elfutni a férfit, sőt: az ellenséges bandából négy ember, késekkel felszerelkezve követte, mentek utána még a konyhára is.

Nyugodtak maradtak

Az üldözés akkor ért véget, amikor az üzletvezető szólt, hogy a kamerák veszik a belteret – nyilatkozták az RTL Híradójának. Meglepő módon nem ijedtek meg az agresszív férfiaktól.

Senki nem sérült meg

A rendőrség egyelőre annyit közölt, hogy két társaság csapott össze a közelben, gázpisztolyból is lőttek egyet, és senki nem sérült meg – erősítették meg.

Eltűntek a zsaruk elől

A helyiek a Ripostnak azt mondták, hogy a helyre nagyobb rendőri készültséget küldtek, de mire odaértek, a csatározóknak már nyoma sem volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A bandatagok sem sérültek

Szerencsére a balhé közben senki nem sérült meg. Tudva, hogy mennyire fel voltak szerelve a bandatagok, meglepő, de a szemtanúk szerint a civilek és az egymásnak eső bandák tagjai is sértetlenül úszták meg a történteket.

Kiemelt kép: illusztráció