A családja képtelen feldolgozni a tragédiát, szinte folyamatosan sírnak a gyászoló szülők és a férj. A gyerekek még fel sem tudják fogni, mi történt szeretett édesanyjukkal.

Borzasztó tragédia

Épp ésszel felfoghatatlan, ami a tassi (Bács-Kiskun vármegye) családdal történt. Alig két hete adott életet negyedik gyermekének a mindössze 28 éves családanya, Vanda. Először minden rendben volt, a dolgok azonban egyszer csak rosszra fordultak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rosszul lett

A fiatal nőt a szülés után hazaengedték a kórházból, ám alig telt el pár gyönyörű nap az új jövevénnyel, Vanda egyszercsak rosszul lett. Azonnal kórházba kellett szállítani. A történtekről a nő édesapja, Kucsera Imre beszélt a Borsnak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itthon akart szülni

Nagyon nehéz a történtekről beszélni – kezdte Imre, aki először felidézte, hogy a lánya a férjével és három gyönyörű gyermekükkel Németországban éltek, de kb. két évvel ezelőtt a hazatérés mellett döntöttek. Ekkor már tervezték, hogy újabb gyermeket vállalnak, Imre győzködte is őket, hogy az új babát Németországban szülje meg Vanda. Ő azonban hajthatatlan volt, így hazatértek.

Nem kapott vérhígítót

A fiatal nőt itthon császározták meg, így született meg a negyedik gyermeke, Gergő. A szülés után néhány nappal azonban rosszul lett. Imre szerint a lánya nem kapott vérhígító injekciót, csak tablettát, amit szednie kellett.

Mentőt hívtak

„Pontosan azt csinálta, amit a doktor mondott neki, de mégis, tíz napra rá otthon rosszul lett. Kihívták az ügyeletet és a mentőket, de időközben elmúlt a rosszulléte, így nem akart elmenni a mentővel. Végül a férjével azt mondták, az orvos döntse el, hogy mit csináljanak, ő pedig vizsgálatok nélkül közölte vele, hogy csak ki van merülve és folyadékra van szüksége. Aztán pár nappal később, vasárnap este felhívott a férje, hogy nagy baj van” – idézte fel Imre.

Trombózist kapott

Azt is elmondta, hogy ő Németországban értesült az eseményekről. Ott kapta a hírt arról is, hogy a lányát végül Kecskemétre szállították, azonnal megműtötték, de az életét már nem tudták megmenteni. Kiderült, hogy egy vérrög érte el a szív artériáját. Trombózisban halt meg.

Állandóan sírnak

Az édesapa nagyon bánja, hogy még csak elköszönni sem tudott a kislányától. Amikor feleségével megtudták a rossz hírt, egész éjjel sírtak. Azóta is félóránként legalább háromszor elsírják magukat.

Hamvasztás a születésnapon

Vandának összesen négy gyermeke van: a 7 éves Adél, a 4 éves Martin, a 2 éves Rebeka és a két hetes Gergő. A legidősebb kislánynak most volt a születésnapja – pont aznap, amikor az édesanyját elhamvasztották.

Segítségre lesz szükségük

Imre most kikötötte, hogy az egzisztenciális nehézségek és a szörnyű tragédia ellenére is egyben fogják tartani a családot. „Én inkább nem eszem, de az unokáimnak legyen mit ennie!” – kötötte ki a férfi, hozzátéve: még nem tudják, mi lesz velük, de segítségre lesz szükségük. . A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció