Autóbusz és személygépkocsi karambolozott Budapest 15. kerületében, a Töltés utca és a Károlyi Sándor út kereszteződésénél.

Tűzoltók a helyszínen

Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, amely akadályozza a forgalmat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Terelve közlekedik több busz

A Budapesti Közlekedési Központ az eset kapcsán a közösségi oldalán tudatta, hogy a baleset miatt a 125-ös, a 125B és a 170-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Kovácsi Kálmán tér megállót.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az éjjel egy busz égett ki Budapesten

Amint azt a Kékvillogó is megírta teljes terjedelmében égett egy autóbusz Budapest 19. kerületében, az Üllői úton.

Menekülniük kellett az embereknek

A járművet nyolcvan ember hagyta el, mire a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkeztek. Az egységek három habsugárral eloltották a tüzet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A busz gyakorlatilag teljesen kiégett:

Helyszíni fotó:

Kapcsolódó:

Az embereknek menekülniük kellett: teljesen kiégett egy busz a 19. kerületben – sokkoló fotók

Az M5-ösön három autó rohant egymásba

Egymásba futott három személyautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Kunszállás közelében. A balesethez a kecskeméti hivatásos tűzoltók vonultak ki, számolt be róla közleményében a katasztrófavédelem.

Heves megyében motoros és autós ütközött

A police.hu információi szerint egy motoros és egy személygépkocsi ütközött össze. A 24-es számú főút 24-es kilométerében Parádsasvár külterületén 2022. július 9-én 13 órakor eddig tisztázatlan körülmények között egy motorkerékpáros és egy személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében két személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik