Szinte egyszerre halt bele a koronavírusban egy édesanya és fia. A kiskunhalasi fiútól egyik tanára, szívszorító szavakkal búcsúzik. Fekete Patrik mindössze 23 éves volt.

23 évesen halt meg

Egész kiskunhalas gyászol, miután elhunyt a koronavírus miatt Fekete Patrik. A mindössze 23 éves fiatal férfi egész életében rendőrnek készült, a Dékáni iskolában rendész szakon végzett, már dolgozott is rendészként, sőt közben egy világbajnoki címet is szerzett fekvenyomásban. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Itt élt családjával Fekete Patrik

Elkapta a koranavírust

Fekete Patrik koronavírus miatt halt meg. A Facebookon egy tanára emlékezett a fiatal férfira. „Egy nagyon jó ember, kiváló tanítvány, sportoló, nagyon jó barát, iskola egyik büszkesége. Az egyik kedvenc idézeted van a fejünkben, amit sokszor mondogattál órákon, a beszélgetések során….”

Világbajnoki címet is szerzett

Majd így folytatta a bejegyzést: „Semmi sem fontosabb a szenvedélynél. Nem számít, mit csinálsz az életedben, azt szenvedéllyel tedd!” Te ennek megfelelően élted az életed, ezt a világbajnoki címed is mutatja!” – írta róla a Dékáni Rendészet-Honvédelem-Közszolgálat gyászoló tanárja.

Szorgalmas tanuló volt

„Patrik nagyon komolyan vette a tanulást. Az érettségire becsületesen, szorgalmasan készült, de az önbizalomhiány néha felülkerekedett rajta. Ilyenkor biztatni, motiválni kellett, de egy jó szó, egy mosoly csodákat tudott tenni. Az órákon mindig elöl ült, figyelt, jegyzetelt, kérdezett. Gyakran egy-egy humoros megjegyzéssel tarkította az órát, de a tanáraival és diáktársaival mindig tisztelettudó volt” – írta a KSZC Dékáni tanára a 23 éves férfiról.

Ez is érdekelhet

Egy bedrogozott sofőr tette tönkre a család életét: eltemették 11 éves lányukat, most pedig azért küzdenek, hogy 9 éves kisfiúk talpra álljon a balesetük

Most a vírus győzött

„Őszinte, egyszerű, szeretetet adni tudó és szeretetre vágyó fiatalember volt. Ő mindig nemes vetélkedésre készült mindenféle önös, személyes érdek nélkül. Küzdött a sikerért, a boldogulásért és a győzelemért. A győzelemért, mellyel későbbiekben másokat is szolgálhatott volna. Azonban az utolsó nagy küzdelmet elveszítette. A vírus győzedelmeskedett fiatal, reményteli életén.”

Édesanyja is koronavírusban halt meg

A gyászoló tanára búcsú üzenetéből azt is kiderült, hogy nem sokkal korábban Patrik elvesztette az édesanyját.

„Szinte egyszerre távoztak”

„Szeretett édesanyjával szinte egyszerre távoztak. A köztük lévő hihetetlenül erős köteléket a halál sem tudta szétválasztani. Anya és fia együtt hagyták itt e földi világot, és – talán – egy új, fájdalmaktól, jajkiáltásoktól menetes szférában lesznek újra együtt.” A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Covid osztály – Forrás: Semmelweis Egyetem/Kovács Attila