Iszonyatos tömegbaleset történt a napokban az 58-as számú főúton. Négy autó és egy motoros ütközött össze egy felelőtlen előzés után Pécs közelében, Szalánta és a pogányi reptér között. A tragédiában egy ember életét vesztette, többen megsérültek. A vétlen sofőrt nem csak hozzátartozói, hanem barátai is gyászolják.

Frontális ütközés

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy szörnyű baleset történt a napokban az 58-as főúton. Az első hírek szerint egy furgon előzés közben frontálisan ütközött két szembejövő autóval, egy Renault-val és egy Audival. Egy Mercedes SUV a közvetlenül előtte történtek miatt vészfékezett, de egy motoros nem tartotta a követési távolságot és belecsapódott. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elhunyt a vétlen sofőr

A durva baleset során többen súlyosan, illetve könnyebben megsérültek, a Renault Fluence vétlen sofőrje pedig a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés során kiderült: a balesetet okozó kisteherautón kívül három személyautó és egy motor sérült meg, összesen 11 ember volt érintett a balesetben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Teljes lezárás

A pécsi és a siklósi hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult a helyszínre. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a mentés idejére.

„Nagyon nagy csattanás volt”

„Borzalmasan összetört az a Renault. Pedig légzsákok garmadája meg minden. Nagyon nagy csattanás volt, sajnálom az elhunyt sofőrt, Isten nyugosztalja. Borzasztó!” – írta egy hozzászóló a történtek kapcsán.

„Undorító”

Több internetes kommentelő is azt írta, hogy a kisteherautó sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, vagyis ittas állapotban okozott a férfi halálos áldozattal járó balesetet. „Undorító, ahogy az emberek be mernek ülni ittasan a gépkocsiba. Minden ártatlan sérültnek mielőbbi felépülést” – tette hozzá egy dühös hozzászóló.

Összetört barátok

Az elhunyt férfi családja és barátai teljesen összetörtek. „Elment egy nagyon régi kedves, jó barátom! Csak jót kaptam tőle! Egy ittas sofőr okozta balesetben. Csak a döbbenet és a tények felfoghatatlansága van még… a fájdalom” – fogalmazott egy barát.

Isten veled!

„Amit biztosan tudok, hogy élni, motorozni szeretett volna még…… Nem, nem motorbalesete volt és nem, nem ő volt a hibás! Már az angyalok vigyáznak rád Ati!! Széles utat odafenn is!! Isten veled!” – írta a férfi egy régi barátja a Ripost cikkében. 

„Tevékeny élet tört ketté”

„Egy tevékeny, mindig segítőkész élet tört ketté, most már pihenhetsz kedves Barátom. Nem felejtelek, Ati” – köszönt el a férfitől egy másik barátja. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: Facebook/ Németh Zoltán memo-car Kft.