Egy óra alatt öt baleset is történt szombat reggel az M1-es autópályán, ahol összesen tizenöt autó rohant egymásba több különböző szakaszon: Hegyeshalom irányába a 25-ös, a 100-as, a 115-ös és a 130-as kilométernél is történt ütközés.

Négy autó rohant egymásba

Herceghalom közelében négy autó rohant egymásba a nagy forgalomban, majd a baleset miatt kialakult torlódásban másik két autó is ütközött – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hármas karambolok egymás után

Bőny közelében három autó ütközött, Győr közelében szintén három autó karambolozott, ahogy Ikrénynél is – tették hozzá.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hatalmas a torlódás

Információik szerint egyik balesetben sem sérült meg senki, viszont több kilométeres torlódásokra kell készülni.

Erősödik a kelet-nyugati forgalom

Közölték azt is, hogy az ünnepek után érezhetően erősödik a forgalom a gyorsforgalmi utakon, keleti irányból nyugatra. A jelentős tranzitforgalom miatt a következő napokban az M3-as és az M5-ös autópályán Budapest irányába, az M1-esen Hegyeshalom felé kell lassabb haladással, hosszabb menetidővel számolni.

Tájékozódjanak indulás előtt

Mindenkit arra kértek, tájékozódjon indulás előtt az aktuális forgalmi helyzetről és számoljon nagyobb menetidővel, valamint közlekedjen óvatosan, fokozott figyelemmel.

Halálos baleset az M5-ösön

Amint azt a Kékvillogó is megírta az M5-ös autópályáról lesodródott egy autó csütörtök délután. A járműben a rendőrség információi szerint hét migráns utazott, hatan megsérültek, egy ember pedig meghalt.

Igazoltatni akarták

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei igazoltatni akartak egy autóst az autópálya Budapest felé vezető szakaszán. A sofőr azonban nem állt meg annak ellenére sem, hogy a rendőrök többször jeleztek neki. 

Fának csapódott

A jármű Örkény közelében egy fának csapódott, miután lesodródott az útról. A balesetben egy 24 éves török férfi meghalt, a többi – 21 és 19 éves török, 35 és 17 éves csecsen, 25 éves indiai és további egy ember – sérülésekkel megúszta.

Eszméletlen állapotban találták meg a sofőrt

A 36 éves moldáv sofőr kiszállt az autóból és elmenekült, a rendőrség tájékoztatása szerint később, a helyszíntől körülbelül egy kilométerre, 17 óra magasságában, eszméletlen állapotban találtak rá. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntette és halálos közúti baleset okozása miatt büntetőeljárás keretében vizsgája a történtek összes körülményét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: torlódás az autópályákon. Fotó: archív.