Két, harmincas éveiben járó férfi egy budapesti társasház előtt egy családi vita miatt esett egymásnak. Egyiküknél kés is volt, ami azonban a verekedés során a másik férfihoz került. Az ügyészség megelégedne pénzbüntetéssel.

Szép kis családi vita

A vádlottak – egy 35 és egy 34 éves férfi – között 2020. november 29-én a késő esti órákban egy XIII. kerületi társasháznál családi vita alakult ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Autóval érkezett

Egy felvételen (cikkünk végén mutatjuk) az látszik, hogy egy sportruházatba öltözött fiatal férfi autóval érkezik egy kapualjhoz. Megáll az utca közepén, majd feltépve a bejárati ajtót valakivel ordibál.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kapott egy maflást

Ezek után egy 35 éves férfi a lépcsőházból a kezében egy késsel akart kijönni, ezt azonban a másik férfi úgy próbálta megakadályozni, hogy a bejárati ajtót befelé nyomta. Ráadásul ököllel fejbe is vágta a kifelé igyekvőt.

Előkerül a kés

A földre zuhanó férfit a 34 éves vádlott ezután még meg is rugdosta, de az fel tudott állni és egy késsel az autóval érkező férfi felé kaszált.

Kés a földön

Ezek után folytatódott a bunyó, ennek során a 35 éves férfi a földre dobta a kést, amit társa megszerzett, a földről felvette és a konfliktus hevében fenyegetőzött vele.

Az élettárs is megérkezik

A két férfit végül az egyik vádlott időközben helyszínre érkező élettársa – aki korábban a másik vádlott élettársa volt – próbálta csitítani.

Garázdaság

Az ügyészség mindkét férfival szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság – tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben – a két garázdával szemben pénzbüntetést szabjon ki.

A térfigyelő kamera felvétele