A bátonyterenyei rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a 43 éves mátranováki férfit és a 21 éves mátraverebélyi társát.

El akarták venni a pénzét

A rendőrség ügyeletére egy férfi tett bejelentést 2022. július 28-án a délutáni órákban, mivel Mátraverebélyben ismeretlen személyek el akarták venni a pénzét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fenyegetni kezdték

A két férfi a bejelentést megelőzően a buszmegállóban várakozó sértetthez lépett és tőle pénzt követelt. Mivel a sértett nem engedelmeskedett, őt a támadói többször bántalmazással fenyegették meg. A sértett a támadói elől elmenekült.

FRISS!

“Ne hagyja el magát János, úton van a segítség” – A Vecsés közeli erdőben lett rosszul egy 49 éves férfi, mozdulni sem tudott – A monori rendőrök azonnal a kutatásába kezdtek

Itt történt:

Elkezdték keresni az elkövetőt

A helyszínre érkező bátonyterenyei rendőrök meghallgatták a sértettet, és a kapott személyleírások alapján azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását.

Megtalálták

A nyomozók a bejelentést követően rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves mátranováki és a 21 éves mátraverebélyi lakost.

Ez is érdekelhet:

Brutális karambol a Margit hídnál: frontálisan mentek egymásba az autók, rommá tört mindkettő, többen megsérültek – Fotók a helyszínről

El is fogták

A nyomozók 2022. július 29-én a reggeli órákban Mátraverebély belterületén elfogták a két férfit, akiket a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállítottak és rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak. A hatóság tagjai a gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotó: police.hu