Kis híján tragédia történt az M5-ös autópályán, Szeged felé. Egy motoros rohant bele egy Range Roverbe, újra kellett éleszteni. Amíg ez történt, a baleset mögött feltorlódó forgalomban – figyelmetlenség miatt – egymásba rohant négy autó.

Többen megsérültek

Szombaton kora délután egymás után két, személyi sérüléssel járó baleset történt az M5-ös autópálya Pest vármegyei szakaszán, a Szeged felé vezető oldalon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Belement a terepjáróba

Először Kakucs térségében egy Yamaha motorral közlekedő fiatalember egy bolgár rendszámú Ranger Rover hátuljának hajtott, majd fejjel a belső szalagkorlátnak vágódott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Újra kellett éleszteni

A motoros lezuhant a motorról a szalagkorlát melletti füves sávra, a mentők ott kezdték meg az ellátását. Levették róla a bukósisakot, levágták a protektor ruhát, majd megkezdték az újraélesztését.

Helyszíni fotó

Mentőhelikopter is érkezett

Szerencsére sikerült megmenteni a motoros életét. Ezután az időközben az autópályára leszállt mentőhelikopterrel szállították kórházba. A terepjáróban senki sem sérült meg. A mentés ideje alatt teljes pályazárat rendeltek el.

Négy autó ütközött össze

A torlódásban, 2 kilométerrel hátrébb, Inárcs térségében újabb baleset történt, melynek során négy autó ütközött össze. A négyből három KIA volt, kettő magyar rendszámú, egy külföldi, valamint egy szintén külföldi rendszámú Volvo kombi volt a negyedik részvevő.

Helyszíni fotó

Figyelmetlenség

A kék KIA Ceedet vezető nő volt figyelmetlen, ő rohant bele az előtte lassító autókba. Ebből a KIA-ból a nő barátnőjét vitték kórházba, aki a jobb első ülésen utazott.

Könnyen sérültek

Rajta kívül a Volvoban utazó két személy került kórházba, mindannyian könnyű sérülésekkel. A fekete KIA Sportage-ban utazó férfi és nő, illetve a harmadik KIA két utasa sérülés nélkül megúszta a karambolt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni fotó

Nagy torlódás alakult ki

A balesethez a dabasi és a fővárosi hivatásos, valamint az ócsai önkéntes tűzoltókat riasztották, az egységek áramtalanítottak három gépkocsit. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a forgalom a leállósávban haladt, több kilométeres torlódást okozva.

Fotók: www.bakosautomentes.hu és www.motorosangyal.hu