Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt indult eljárás egy veszprémi férfival szemben. Az árokba hajtott, ahol kigyulladt az autó. Alig tudtak kimenekülni.

Zámolynál történt a baleset

A sofőr július 11-én reggel Zámoly külterületén, a 8123-as számú úton, Székesfehérvár felől közlekedett autójával úgy, hogy előtte alkoholt fogyasztott.

Árokba hajtott

Bódult volt akkor is, amikor letért az útpadkára, majd ellenkormányzást követően elvesztette uralmát a jármű felett, és a menetirány szerinti bal oldali füves árokba csapódott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szegény Corsa

A rendőrség felvétele

Kigyulladt

Ezt követően még mindig nem állt meg a jármű, és jobb oldali vízelvezető árokban állt meg, ahol a személygépkocsi kigyulladt, és kiégett.

Kimásztak

A sofőr és utasa még a tűz keletkezése előtt kimenekültek az autóból, a baleset következtében csak könnyebben sérültek meg.

Buli volt

A vezető ittas volt, ezt a kórházi vérvétel is igazolta. Kihallgatása során a balesetet okozó fiatal elmondta, hogy előző este italozott, majd kora reggel indult lakóhelyéről Tatára, és nem érezte az alkohol hatását.

Ebből komoly büntetés lesz

A rendőrök befejezték a nyomozást, az iratok már az ügyészségen vannak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ennyi maradt belőle épen

A rendőrség felvétele

Halálos baleset az éjszaka

Eddig tisztázatlan körülmények között november 26-án 18 óra 48 perckor Fülöp, Híd utcában egy személyautó egy férfit elütött, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.