Alighanem a Stop tábla értelmezése vagy figyelmen kívül hagyása vezetett ismételt karambolhoz. Mindenesetre szerencse, hogy a villanyoszlop nem dőlt ki – bár ez nem sokon múlt.

Itt történt az ütközés

Két autó ütközött kedden reggel a Pest vármegyei Ráckevén, az Árpád és az Ady Endre utca kereszteződésében – közölte oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagyobb baj is lehetett volna

Mint írják, a műszaki mentést végző helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. A baleset helyszínén forgalmi akadályra kellett számítani. Azt nem tudni hivatalosan, hogy mitől következhetett be a karambol, azonban a képek szerint a villanyoszlop éppen csak megúszta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A baleset helyszíne

Munkában a tűzoltók

A hátsó részek megúszták sérülések nélkül

Az elejük viszont menthetetlen

Villamossal karamboloztak

Persze nem csak ez az egy baleset volt szombaton. A fővárosban szombat délelőtt az Üllői úton, az Igló utcai kereszteződésnél egy autó karambolozott az ötvenes villamossal. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A kiérkező megszüntette a forgalmi akadályt.

Ütközés a lámpaoszlopnak

Kora délután pedig lámpaoszlopnak ütközött egy személyautó a 9. kerületben, a Kvassay Jenő úton. Egy ember beszorult a járműbe. Őt a műszaki mentét végző fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki, és a mentőkkel kiemelik a gépkocsiból. Az egységek áramtalanították az autót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Cikkünkben használt képeinket a Ráckevei Önkormányzati Tűzoltóság készítette.)