Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet. A helyszínelés idejére teljes egészében lezárták az Alagutat, azonban már ismét zavartalanul halad a forgalom. Országszerte több baleset is történt szombaton.

Többen ellátásra szorultak

Szombaton nem sokkal délután egy óra előtt az 1. kerületben, az Alagút utca alagúti részén egy tehergépkocsi, egy személyautó és két busz ütközött össze. A balesteben az elsődleges információk alapján három személy sérült meg – közölte oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A közösségi közlekedés járatait is érintette

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az Alagút utca balesettel érintett szakaszát. A BKK Info tájékoztatása szerint ezen időszak alatt a 16-os és a 216-os autóbusz terelve közlekedett a Deák Ferenc tér felé, nem érintette a Krisztina tér és a Clark Ádám tér megállót. A 105-ös és a 178-as autóbusz szintén terelt útvonalon járt, a pesti végállomások felé nem érintette a Clark Ádám tér megállót.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Városnéző buszok és taxik szaladtak egymásba

Azonban délután négy óra körül befejezték a helyszínelést, így azóta az összes busz újra a teljes útvonalon közlekedik. Információink szerint az érintett gépkocsi egy taxi volt, amelynek csupán minimális sérülései lettek a lökhárítón A buszok városnéző buszok voltak, a teherautó pedig egy ismert futárszolgálat járműve volt.

Se ki, se be

A műszaki mentés pillanatai

Hatósági autók sora

Korlátozottan lehetett belátni a helyszínre

Borsod-Abaúj-zemplén vármegye sem úszta meg karambol nélkül

Nem csak a fővárosban történt baleset a szombati napon. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi Mezőcsáton, a Kossuth utcában. Ráfutásos baleset történt, amelyhez a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották. A járművek akadályozzák a forgalmat, az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Tetejére fordult az autó

Reggel beborult egy személyautó Pázmándon, a Deák Ferenc utcában. A jármű az árokban, a tetején állt meg. Műszaki mentés céljából a helyi önkéntes tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahol félpályán haladt a forgalom.

Az M1-esen oldalára borult egy tréler

Az M1-es autópályán pedig – ugyancsak reggel – az oldalára borult egy trélert vontató kisbusz az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Szárliget közelében, a 46. és a 47. kilométer között. A tréleren szállított személyautó az árokba csúszott. A balesetnél a tatabányai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók végzték a műszaki mentést. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon haladt a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)