A szigetszentmiklósi ipari parkban, a Kántor út – Leshegy utca halálsarkon már régen történt baleset, csütörtök délelőtt azonban hangos csattanásra figyelhettek fel a közelben dolgozók.

Ütköztek

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint egy fekete színű Mercedes közlekedett a Leshegy utcán a gerincúthoz vezető bekötőút (5103-as út) felől, majd nem vette észre a STOP-táblát, behaladt a kereszteződésbe, ahol egy ezüst színű Ford Ranger pick-uppal ütközött, amely a Kántor úton érkezett a Csepeli úti körforgalom irányából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Villanyoszlopnak csapódott

A Mercedes az ütközés hatására megpördült, a Ford pedig kisodródva egy beton villanyoszlopnak csapódott, férfi vezetője könnyebben sérült, őt kórházba szállították a mentőszolgálat szakemberei. A Mercedes vezetője és utasa szerencsére nem sérült meg.

Helyszíni felvétel:

Fotó: GK

Reggel a 19. kerületben volt hármas karambol

Itt a Kékvillogó oldalán is megírtuk, hogy összeütközött három személyautó, egyikük a tetejére borult Budapest 19. kerületében, az Ady Endre út és a Hofher Albert utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Több baleset is történt ma reggel

A csütörtök reggel egyébként egyáltalán nem volt zökkenőmentes, az ország több pontján csúnya balesetekkel indult a nap: karambol volt a 4-es főúton, az M5-ös autópályán is egymásba egy kisteherautó és egy kocsi, illetve elgázoltak egy biciklist Tunyogmatolcs és Fehérgyarmat között.

Kisbusszal ütközött egy autó a 4-es főúton

Kisbusszal ütközött egy autó a 4-es főúton Székely térségében, az utat a mentés idejére lezárták – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel csütörtökön. A baktalórántházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az utat a mentés idejére lezárták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kisteherautóval karambolozott egy autó az M5-ösön

Kisteherautóval ütközött össze egy személyautó az M5-ös autópálya 140-es kilométerénél, a Csongrád-Csanád megyei Kistelek térségében, a lehajtónál, a főváros felé vezető oldalon. Az ütközés következtében a kisteherautó árokba hajtott. A kisteleki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani, írta meg a katasztrófavédelem.

Elgázoltak egy biciklist

A 491-es főúton, Tunyogmatolcs és Fehérgyarmat között egy személyautó kerékpárost sodort el. A 7-es km-nél a fél útpályát lezárták, számolt be róla az Útinform. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: GK