Ahogy azt az elsők között itt a Kékvillogó.hu hírportálon megírtuk, tragikus karambol történt vasárnap este Csomádnál. Egy fiatal őrbottyáni férfi szabálytalanul előzött és frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő mogyoródi asszonnyal. Az 53 éves hölgy meghalt, ma kiderült, hogy a balesetet okozó férfi kábítószert fogyasztott.

Két autó ütközött

A rendőrségi adatok szerint előzés közben ütközött össze egy szabályosan közlekedő járművel egy 22 éves őrbottyáni férfi autója március 20-án 15 óra 30 perc körül Csomádnál. A 2102-es út, valamint az Ősz utca kereszteződésénél kezdte a manővert, amelyet nem tudott befejezni és ezért frontálisan összeütközött egy 58 éves mogyoródi asszony által vezetett személygépkocsival. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy nő meghalt, többen megsérültek

A járműbe beszorult asszony életéért hiába küzdöttek tűzoltók és mentők, nem tudták megmenteni. A baleset következtében utasa, egy 61 éves budapesti férfi súlyos, míg a balesetet okozó férfi könnyű sérülést szenvedett. A TV2 Tények információi szerint a járműbe beszorult 58 éves nő, nem mást mint Tamási Ibolya, a Bp. Spartacus, majd az UTE versenyzője, a magyar judosport jelentős alakja.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A balesetnél készült helyszíni felvételek

Gyanús lett a rendőröknek

A legfrissebb információk szerint a rendőröknek a helyszínen gyanúsak voltak az őrbottyáni 20 éves, a balesetet könnyű sérüléssel megúszó fiatalemberen látható jelek, ezért kettős mintavétel következett. Az eredmény igazolta a gyanút, a sofőr szervezetében THC nyomát, vagyis kábítószert mutattak ki.

Őrizetbe vették a drogos sofőrt

Nem sokkal később egy másik rendőri egység az őrbottyáni lakáson kutatott, ahol egy mosókapszulás dobozban bruttó 11 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint 2 őrlőt, és egy digitális mérleget is lefoglaltak. A halálos közúti baleset okozásával gyanúsítható fiatalembert a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását – írják a rendőrség friss közleményében.

A sofőr felőli oldalt érte a legnagyobb ütés

Forrás: police.hu

Érzékelési zavarok

A THC a kannabisz, vagyis a marihuána fő hatóanyaga. A nikotinhoz és a koffeinhez hasonlóan a THC-nek valószínűleg az a szerepe a növényben, hogy megvédje azt a kártevőktől és a kórokozóktól. Milyen tünetei vannak, ha valakinek ilyen anyag van a szervezetében? Álmosság, túlzott jókedv, megnövekedett érzékelési képességek, megváltozott időérzékelés, vörös szemek, gyors szívverés, a testen kívüliség érzése, csökkent mozgáskoordináció és zavaros, akadozó beszéd. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A drogos sofőr lakásán a mosóporos dobozban volt a kábítószer

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: Ebben az autóban utazott az elhunyt sofőr – Forrás: Rendőrség