Mindössze két év felfüggesztettet kapott az a nagybácsi, aki kihasználta unokahúga fiatalságát és szörnyű dolgokat művelt a kislánnyal. A nagybácsi még arra is képes volt, hogy a gyermek szüleit megfenyegesse azért, hogy nála maradhasson a gyermek. A szerkesztőségünkbe került bírósági anyagokból szörnyű kép tárul elénk arról, hogy a ragadozó nagybácsi mit művelt szerencsétlen kislánnyal.

Megbíztak a nagybácsiban

A szörnyűségeket művelő nagybácsi J. József felajánlotta a Tápiószőlősön élő testvérének, hogy annak lánya, Georgina a covid világjárvány idején, 2020 tavaszán átköltözzön hozzá Pilisre, hiszen a digitális oktatás miatt nála jobb körülmények voltak. Georgina szülei megbíztak Józsiban, a fiatal nagybácsiban hiszen jól ismerték, semmi rosszat nem feltételeztek róla. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kihasználta az alkalmat

Józsi az élettársával élt a pilisi házban, Georgina egy külön szobát kapott náluk. Eleinte úgy tűnt minden rendben lesz. József egy tyúkólat épített az udvarban és megkérte Georginát, hogy segítsen neki. A lány szívesen tette, hiszen megbízott a nagybátyjában. A férfi azonban kihasználta az alkalmat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem állt le a nagybácsi

Amikor közösen dolgoztak a tyúkólon, eszkábálás közben a nagybácsi csak a hálószobatitkairól és a saját bűnös vágyairól mesélt az unokahúgának. Georgina zavarba jött és nem szívesen ment már segíteni Józsinak. A fiatalember azonban nem állt le, tovább folytatta a verbális zaklatást, majd megtette azt amitől minden szülő retteg.

Potyogtak a lány könyei

Egy esős tavaszi délután a teraszon ücsörgött Józsi bátyja a 15 éves kamasz lánnyal. Georginát itallal kínálta, aki az alkoholtól elbágyadt. Ekkor lépett először akcióba a nagybácsi. A terasz korlátjához tolta a kislányt, letépte az alsóruháját. Georgina megpróbált ellenállni, de a nagybácsi erősebb volt és hátulról megtette azt a bizonyosat. A lány ott ált a korlátnál, potyogtak a könnyei és várta, hogy a nagybátyja végezzen. Georginának nem volt telefonja, segítséget sem tudott kérni, a szüleinek sem tudott szólni, hogy vigyék haza, mentsék őt meg.

Georgina ellenállt

A nagybácsi egyre jobban érezte magát a kegyetlen bűnös kapcsolatban és még több kellett neki. Egy másik napon Georgina a teraszon volt, a nagybácsi ismét leült mellé, majd amikor az élettársa elment otthonról újra akcióba lépett. A lányt pulóverben, ruhában felfektettet az asztalra, megpróbálta felhúzni a pulóverét, de Georgina ellenállt.

A lábait a vállára tette

A nagybácsi ekkor erős mozdulattal lerántotta a lány ruházatát, magához szorította az asztalon fekvő georginát, a lány lábait a vállára rakta, úgy hogy Georgina mozdulni sem tudott, majd a nagybácsi ismét megtette azt, amit nem kellett volna. Később kiderült, hogy ekkor vette el a lány ártatlanságát.

Ragadozó nagybácsi

A történetek közben Georgina nagy fájdalmat érzett. Fájt neki, amit a nagybácsi művel, de Józsit ez nem érdekelte. Georgina könnyes szemekkel, kiszolgáltatva feküdt az asztalon és arra gondolt, hogyan fog ragadozó nagybátyjától elszabadulni.

A lány hazaköltözött

A nagybácsi ekkor már rájött arra, hogy a kiszolgáltatott 15 éves lányt eszközként használhatja bűnös vágyai kiszolgálására, ezért semmiképpen sem akarta, hogy Georgina elmenjen tőlük. A lány végül hazaköltözött a szüleihez. Mivel szégyellte, ami vele történt senkinek sem szólt, a nagybátyját pedig messsziről kerülte. A férfi azonban nem állt le, egyre erőszakosabb lett.

Megfenyegette a lány szüleit

A korábban megbízhatónak látszó Józsi bátyja megfenyegette a testvérét, Georgina édesanyját, ha nem engedik el hozzá a lányt, akkor feljelenti őket a gyámhatóságnál azzal, hogy verik a gyereket. Ekkor fordultak a szülők a rendőrséghez, és megindult a nyomozás.

Megúszta a nagy semmivel a nagybácsi

Kiderült, hogy a nagybácsi mit művelt Georginával. A pszichológus szakértő szerint a gyermek erőteljesen traumatizált, életre szóló testi és lelki sebeket szerzett. A nagybácsi ezután mindössez két évet kapott, amit három évre felfüggesztett a bíróság, vagyis a nagybácsi továbbra is szabadon járkál az utcákon. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció