Elfogták a kemecsei rendőrök azt a közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal gyanúsított két fiatalt, akik megvertek egy kalauzt a nyíregyházi vonaton.

Fiatalok voltak a támadók

A 20 éves G. Lajos a 19 éves B. Viktória a demecseri vasútállomáson  szálltak fel a Nyíregyháza irányába közlekedő vonatra.

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD: “Ki akart lépni ebből a kapcsolatból, párja viszont ezt nem engedte”- autóval hozatta haza párja maradványait Bécsből a nő, miután kioltotta életét

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem volt jegyük

A jegyvizsgáló az ellenőrzés során észlelte, hogy nem rendelkeznek menetjeggyel és felszólította őket, hogy a következő megállónál szálljanak le a vonatról.

EZT SE HAGYD KI! A fiatal magyar szépségkirálynő támadójáért fizethet nyomravezetői díjat a rendőrség – Itt vannak az ügy sokkoló részletei

Szóváltásból ütés

A demecseri fiatalok ennek nem tettek eleget, szóváltásba keveredtek a jegyellenőrrel majd közösen bántalmazták. A bejelentést követően a rendőrök Kemecsén a vasútállomáson elfogták a bántalmazókat.

FRISS! Két 80 év feletti idős ember életét oltotta ki: örökre börtönbe marad a baranyai férfi

Őrizetbe vették őket

A feltételezett elkövetőket őrizetbe vették a gyanúsítotti kihallgatásuk után.

EZEK A KÉKVILLOGÓ LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Illusztráció