Megdöbbentő lakossági bejelentést követően a budakalászi rendészek intézkedés alá vontak egy idősebb férfit, aki a nemi szervét mutogatta egy vízparton üldögélő helyi lakosnak az Omszki-tónál. Az illető letolt gatyában, sörösdobozzal a kezében követte el tettét. Miután megjelentek az egyenruhások, autóba akart ülni, hogy lelépjen.

Sörösdobozzal a kezében mutogatott

Június 28-án csütörtökön, a kora délutáni órákban lakossági bejelentés érkezett a Budakalászi Rendészetnek, hogy az Omszki-tó József Attila út felőli partján egy idősödő férfi letolt gatyában, sörösdobozzal a kezében a nemi szervét fogdossa és nyilvánosan mutogatja. A rendészek azonnal a helyszínre érkeztek, ahol beazonosították a bejelentő segítségével az ittas férfit.
A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kocsival akart lelépni a részeg férfi

A férfi a CBA parkolója felé igyekezett, hogy gépjárművével elhagyja a helyszínt. A rendészek feltartóztatták, intézkedés alá vonták, majd átadták a rendőröknek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azonnal jelentsék!

A város hivatalos honlapján az esetet követően azt a felhívást tették közzé, hogy amennyiben Budakalász területén bárki szatírral találkozik, kérik azonnal hívja a Budakalászi Rendészet munkatársait a +36 (70) 314 6104 telefonszámon, ami minden nap 6 és 22 óra között hívható és/vagy a Rendőrséget a 112-es segélyhívón. 

Fojtogatott és fenyegetett

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy férfi március 20-án délután követett egy 13 éves lányt egy csepeli társasház liftjébe. A lift elindulása után kézzel felfeszítette a felvonó ajtaját, hogy a lift megálljon. Ezt követően kérdezgetni kezdte a megrémült gyermeket, majd megfenyegette, hogy ha nem mutatja meg a bugyiját, megszurkálja őt. 

Elmenekült

A lány ezt nem tette meg, ezért a férfi megragadta a torkát és továbbra is késeléssel fenyegette őt. Amikor a gyanúsított engedett a szorításon, a gyermek azonnal segítségért kiabált, és megnyomta a lift segélyhívó gombját. Amint a felvonó ajtaja kinyílt, a lány elmenekült.

Egy lépcsőházba is bement

A férfi nem sokkal később bement egy 12 éves lány után az egyik csepeli társasház lépcsőházába, és „nemi vágyának felkeltése” céljából a sértettet hátulról fogdosta. A lánynak sikerült felfutnia a lépcsőn, ahova a férfi már nem követte.

Összefüggéstelenül beszélt

A csepeli szatírt végül polgárőrök fogták el, akik most az RTL Híradónak mesélték el ennek részleteit. „Nem ellenkezett, igazából csak összefüggéstelenül az adrenalintól beszélt összevissza” – emlékezett vissza Kovács Krisztián, a Dél-csepeli Polgárőrség elnöke arra, hogyan ért véget a csepeli szatír utáni hajtóvadászat néhány hete Budapesten.

A hajáról ismerték fel

A polgárőrpáros 8 órával a kislányok elleni támadássorozat után, egy parkolóban talált rá a 32 éves férfira. Az egyik támadás helyszínén készült kamerafelvétel alapján próbálták azonosítani. Addigra más ruha és cipő volt rajta, az egyetlen hasonlóság a frizurája volt.

Gyanúsan viselkedett

„Figyelmesek lettünk egy fiatalemberre, aki egy lány mögött haladt kb. olyan 30-40 méterrel, és gyanúsan viselkedik, forgatja a fejét, telefonjával úgy csinált, mintha telefonálna, de a kollégám észrevette, hogy nem villant fel a telefonja, amikor elemelte a fülétől, tehát valószínűleg nem volt hívásban” – mondta Kovács Krisztián a Híradónak.

Követett egy lányt

A polgárőrök előbb a lányt szólították meg, aki elmondta, hogy együtt szállt le a férfival a buszról, és azóta, nagyjából 2-3 perce követte őt. Azt is mondta, még soha nem látta a környéken. Amikor hátrébb mentek volna, hogy a férfit is kikérdezzék, ő eltűnt a szupermarket mellett. Az épület mögött érték utol. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az Omszk-tó. Fotó: Facebook