Életveszélyes helyzetet okozott az a kamionos, amelyik a 18. kerületben egyszerűen áthúzta a kamionját a szemközti sávba, hogy ráijesszen a szembe haladó autósra. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Életveszélyt okozott

Életveszélyes helyzetet teremtett egy kamionos, aki korábbi közlekedési konfliktust követően ráhúzta a kormányt egy akkor már szemben közlekedő autóra január 8-án délben a 18. kerületben – olvasható a budapestkornyeke.hu oldalon.

Korábban konfliktusuk volt

A rendelkezésre álló adatok szerint a két járművezető nem sokkal korábban egy előzési helyzet során került konfliktusba, akkor a nyerges vontató hátulról neki is koccant a kisebb kocsinak.

Felvételt akart a kamionról

A kamionos elhajtott, a személyautó vezetője a mellékutcákon megpróbált elé kerülni, hogy felvételt készítsen a rendszámáról.

Az autó felé kormányozta a kamiont

A Közdűlő úton már egymással szemben haladva találkoztak. A videón jól látszik, hogy a másik sofőr ekkor szándékosan a személyautó felé kormányozza a tehergépkocsit, életveszélyes helyzetet teremtve.

Hívta a rendőrséget

Az autót vezető férfi hívta a rendőrséget, akik egy közeli telephelyen megtalálták, majd előállították a kamionost.

Mindent tagad a kamionos

A közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatott 44 éves sofőr tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Itt a rendőrség videója:

Kiemelt kép: részlet a videóból