Kiderült néhány részlet a családi tragédiáról, amely vasárnap történt egy pozsony-ligetfalui lakásban. Az eset számos kérdést vet fel, a rendőrség intézkedését illetően is.

Családi tragédia 

Hármas haláleset történt vasárnap Pozsonyban. A Parameter írása szerint délelőtt egy férfi, délután pedig egy nő zuhant ki egy emeleti lakás ablakából, később a kiérkező rendőrök pedig egy gyermek holttestét is megtalálták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kizuhant egy férfi

A szlovák főváros Ligetfalu nevű részén délelőtt 10 órakor a betonparkolóra zuhant egy férfi egy hétemeletes lakóházból. Azonnal kórházba vitték, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy már nem tudtak rajta segíteni. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kizuhant egy nő 

Délután háromkor ugyanerre a helyszínre riasztották a rendőröket egy ugyanilyen esethez: a lakóházból ezúttal egy nő zuhant ki, ő a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A szlovák Joj TV információi szerint valahonnan a 4. és a 6. emelet közötti lakásból zuhanhatott ki, és szúrt sebei is voltak.

Egy gyermek holttestét is megtalálták 

A rendőrök ezúttal a helyszínen maradtak, és egy drón segítségével megállapították, hogy melyik lakásból zuhanhatott ki a nő. Fél órával a kiérkezés után sikerült is bejutniuk, ahol újabb holttestet találtak, ezúttal egy gyermekét. 

Szúrt sebei voltak

A 10 éves kisfiúnak szintén szúrt sebei voltak. Később igazolták, hogy a fiú a lakásból kizuhanó nő gyermeke, a délelőtt kizuhant férfi pedig a nő testvére volt.

Vizsgálódik a rendőrség 

Az ügyet a pozsonyi rendőrség vizsgálja, amely egyelőre nem árult el részleteket a nyomozásról, így arról sincsenek információk, hogy a férfi délelőtti tragédiája után miért nem kezdték azonnal kutatni, hogy melyik lakásból zuhanhatott ki.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció