Egy anya és 14 éves fia halt meg abban a balesetben, amely kedd éjszaka történt Debrecennél. Az 50 éves nő halálba rángatta 14 éves fiát. Egyelőre nem tudni, miért dobta el az életét az asszony és miért kellett meghalnia a gyereknek is. A mozdonyvezető már nem tudta elkerülni a balesetet.

Két embert gázolt a vonat

Amint arról beszámoltunk, kedd este egy Budapestről, Nyíregyháza felé tartó InterCity Apafa és Debrecen között két embert gázolt el. Az esettel kapcsolatban az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya az alábbi tájékoztatást adták: „a baleset során két személy, egy gyermek és egy 50 év körüli nő olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették”.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Anya és fia halt meg

A TV2 hírműsora szerint öngyilkosság történt, az 53 éves anya és 14 éves kisfia a sínek között ment, amikor elütötte őket a nagy sebességgel érkező vonat. Úgy tudják, a mozdonyvezető a sötétben látott két alakot a síneken, és vészfékezett, de esélye sem volt megállni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Halálba rángatta a fiát

A gyerekét egyedül nevelő édesanya valamiért magával ránthatta a halálba a fiát is, aki nem tudhatta, hogy anyja mindkettőjükkel végezni akar.

Vizsgálják az esetet

A tragédiával kapcsolatban a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a műsorral, hogy az eset körülményeit büntetőeljárásban vizsgálják. Az öngyilkosságoknál szokásos közigazgatási eljárás helyett nyomoznak az ügyben, valószínűleg az anya ellen.

Megszüntetik a nyomozást

A jogi szakértő szerint, az öngyilkosságban közreműködés minősített esetét valósíthatja, meg, vagy ne adj’ isten az édesanya a vonat elé lökte a gyermekét, abban az esetben emberölés bűntette is megállapítható. A hasonló esetekben azonban a nyomozást megszüntetik, mert az anya is meghalt, így büntetni már nem lehet.

Tragédia Sárváron

Nemrég Sárváron gázolt halálra a vonat egy embert. Az egyik környéken lakó azt mondta a tragédia után, hogy látta a későbbi áldozatot pár nappal tette előtt a helyszínen.

Terepszemlét tartott

A férfi akkor is, mint a tragédia napján, autóval érkezett. Halála előtt terepszemlét tartott, vélhetően azt a helyet kereste, ahol a vonat elé tud lépni. Amelyet sajnos, pár nappal azután meg is tett. Később kiderült, hogy a sárvári férfi, tette előtt nemsokkal vált el. Magányosan élt, autójában egy búcsúlevelet találtak, amelynek tartalma nem ismert.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: illusztráció