Három férfi esett egymásnak a 7. kerületi bulinegyedben. Az egyik életveszélyesen megsérült. Lövések is dördültek, a bulvárlapok szerint bandaháborúról volt szó.

Komoly balhé volt

Egymásnak esett két banda a Dob utcában, a bulinegyedben, lövések is dördültek, súlyos sérült is van, akit kórházba vittek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Hamar jöttek a rendőrök

Az erzsébetvárosi járőrök perceken belül a helyszínre értek és elfogták egy 19 éves és egy 21 éves férfit. K. Kristófot és a 21 éves D. Tamást. Garázdasággal gyanúsíthatják meg őket.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gázpisztollyal ment rabolni

December 13-án 21 óra 55 perc körül bement egy VII. kerületi dohányboltba egy férfi, ahol gázpisztollyal megfenyegette az eladót. A pénz megszerzése után elfutott.

Megvan

Két nappal később a rendőrök elfogtak egy 21 éves férfit, akinél gáz- és riasztófegyvert találtak, majd foglalták le. Fegyveres rablás lehet majd ellene a vád.

Gáz-is riasztófegyvert is elsütöttek

A fővárosi bulinegyed egyik szórakozóhelyének lépcsőházában tört ki verekedés még október 30-án hajnalban, egy férfi súlyosan megsérült. A verekedésben egy gáz- és riasztófegyvert is többször elsütöttek.

Garázdaság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

Azonosították őket

A feltételezett elkövetőket azonosították, közülük két férfit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály segítségével három napon belül elfogtak. Legfiatalabb társuk ellen körözést adtak ki, a férfi november 4-én feladta magát.

2020-ban is történt hasonló

A BudapestKörnyéke.hu írt arról, hogy még 2020 novemberében, hogy hatalmas tömegverekedés alakult ki a bulinegyedben. A koronavírus járvány miatt éppen akkor hoztak korlátozó intézkedéseket, melyek értelmében a kocsmáknak és szórakozóhelyeknek be kellett zárniuk, a verekedés az utolsó szabad estén tört ki. Ugyanis az utolsó szabad estére nagy partit hirdettek meg az egyik belvárosi kocsmában, de tömegverekedés lett a piálásból, több embert a mentők kórházba vittek.

További részleteket erről az ügyről itt olvashatsz

Fotónk illusztráció: romkocsma a bulinegyedben.