Autóbusz és személyautó ütközött a 7-es főúton vasárnap reggel, az autó vezetője a helyszínen meghalt.

Lezárták az utat

A baleset tisztázatlan körülmények között történt a 203-as kilométernél, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták. Az érintett útszakaszon mostanra befejeződött a helyszínelés, a közlekedés ismét zavartalan. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csúnyán roncsolódott a busz

Nagyrécse, 2023. január 8. Ütközésben megsérült autóbusz Nagyrécsénél 2023. január 8-án. A 7-es főút 203-as kilométerénél a busz egy személygépkocsival ütközött össze, a balesetben a személyautó vezetője életét vesztette. MTI/Varga György

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Budapesti baleset

Ahogy beszámoltunk róla, nagy sebességtől kisodródott egy BMW a Duna Plázánál tegnap este, a sofőr elmenekült a baleset helyszínéről. Szombaton este egy fehér BMW közlekedett két utassal a 13. kerületi Meder utcán, a Duna Pláza oldalában. A Cserhalom utcába történő bekanyarodásnál a sofőr vélhetően túl gyorsan haladt, ennek következtében a BMW jobbra kisodródott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az ablakon másztak ki az utasok

Tetejére borult

A sofőr emiatt balra rántotta a kormányt, ettől viszont az autó megcsúszott, keresztbe fordult, és a tetejére borult. A sofőr és utasa el tudták hagyni a tetején heverő roncsot, ám ez a manőver annyira jól sikerült nekik, hogy ezzel a lendülettel el is hagyták a baleset helyszínét.

Tűzoltók és rendőrök a baleset helyszínén

Kimásztak

Elképzelhető, hogy a sofőr alkohol, esetleg más tudatmódosító szer hatása alatt állt vagy jogosulatlanul használta a járművet.

Daruval emelték vissza az autót

Elszállították az autót

A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik tűzoltó daru segítségével állították a járművet kerekeire, majd ezt követően kezdődhetett meg a bűnügyi helyszínelés. A járművet végül a rendőrség szerződött partnere szállította el a BRFK telephelyére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszínelés a pláza oldalában

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: MTI