Szerda éjjel súlyos baleset történt Budapesten, az Árpád híd közepén, miután egy autó a forgalommal szemben hajtott fel a hídra. Szemtanúk szerint a hídra percek alatt több rendőr-, mentő- és tűzoltóautó is érkezett, a híd Pestről Budára tartó oldalát pedig lezárták. A balesetben hárman meghaltak, többen pedig megsérültek.

Három autó ütközött

Brutális baleset történt szerda este 22 óra körül az Árpád híd Budára vezető oldalán, a margitszigeti lehajtó előtt. Egy férfi egy Toyota típusú taxival, szemben a forgalommal hajtott, amikor frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Hárman szörnyethaltak

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Többen a roncsok közé szorultak 

Mindhárom autó utasai beszorultak a roncsokba, az Suzuki Ignis összes ajtaját levágták, a tetejét pedig felhajtották a tűzoltók, a Skoda taxi bal első ajtaját szintén le kellett vágni, mint ahogy a Toyota mindkét bal oldali ajtaját is. 

A lopott taxi

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Ellopta a taxit 

A Balesetinfó úgy tudja, a Toyotát vezető sofőr az Árpád híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, és menekülés közben hajtott fel a forgalommal szembeni irányba. Az ütközésben az autótolvaj is meghalt. A Suzuki Ignisben egy nő és egy férfi utazott, mindketten életüket vesztették. A balesetben pedig három személy megsérült.

Egy éve történt

2023. június elsején valamikor éjfél után szintén az Árpád hídon történt egy tragikus baleset, szintén az Árpád hídon. Akkor egy ámokfutó autós az erős sportautójával gázolt halálra egy fiatal biciklist, aki szabályosan közlekedett a hídon lévő a kerékpárúton. 

Tuningolt autóval hajtott

Az autó sofőrje elvesztette a kocsi feletti uralmát, majd teljes erővel belecsapódott a korlátba, ami elzárta az autósokat a gyalogosoktól éppen ott, ahol a biciklis közlekedett. Amikor a 690 lóerősre tuningolt Mercedes elütötte a kerékpárost, legalább 137 km/órás sebességgel száguldott az Árpád hídon. Néhány nappal ezelőtt írtunk róla, hogy az Árpád hídi gázoló szabadon járkálhat a fővárosban.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán