Brutális baleset történt az M2-es autóúton. Egy rosszul sikerült sávváltás miatt a közútkezelő által már kibójázott kamionba csapódott egy személygépkocsi. A sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Beszámolónk végén mutatjuk a Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó Egyesület helyszínen készült képeit.

Kamionba csapódott az autó

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton. Egy rosszul sikerült sávváltás miatt egy műszaki okokból lehajtósávban álló, a közútkezelő által már kibójázott kamionba csapódott egy személygépkocsi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összeroncsolódott a személygépkocsi

A káresethez a Fóti Aqua ÖTE tűzoltói vonultak. A sérültet a mentők kiérkezéséig elsődleges ellátásban részesítették, és az összeroncsolódott gépkocsit áramtalanították.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba

A mentőszolgálat munkatársai a sérültet ellátás után súlyos sérüléssel szállították kórházba. A tűzoltók a helyszínelés után a roncsot kiszabadították a kamion alól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó Egyesület