Vádat emelt a Veszprém Megyei Főügyészség egy 51 éves férfival szemben, aki barátja ötéves unokáját zaklatta szexuálisan.

Külföldön élt

A vádirat szerint a külföldön élő, de Magyarországra rendszeresen hazalátogató elkövető minden alkalommal felkereste barátját és annak családját, a férfi két unokájának pedig látogatásai alkalmával ajándékokat, édességeket vitt. A kisgyermekekkel bizalmi kapcsolatot alakított ki, melynél fogva az ötéves kislány és öccse is kötődött a vádlotthoz. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elvitte magával a gyereket

Az elkövető 2021 első hónapjaiban többször megkérte a gyermekek édesanyját, hogy a sértettet és testvérét engedje el vele a boltba, illetve a tartózkodási helyéül szolgáló ingatlanhoz, melyet az asszony megengedett és a vádlott felügyeletére bízta a gyermekeit, derül ki az ügyészség közleményéből.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Felajánlotta, hogy elaltatja a gyerekeket

Ebben az időszakban is előfordult, hogy a férfi a kislánnyal szexuális cselekményt végzett, majd amikor 2021 áprilisában a nagyapával együtt megjelent a családnál és felajánlotta, hogy bemegy a hálószobában lévő gyermekekhez és elaltatja őket, szintén szexuális indíttatással fordult a kislányhoz.

Rajtakapta az anya

Az anya mintegy tizenöt perc elteltével maga is bement a szobába, és gyermeke viselkedését, valamint az ágyánál térdeplő vádlottat látva, a férfit azonnal kiküldte a helyiségből, majd elzavarta a házból.

Ez várhat most rá

Az ügyészség a letartóztatásban lévő elkövetővel szemben fegyházbüntetés kiszabását, a közügyek gyakorlásától, valamint minden olyan foglalkozástól és egyéb tevékenységtől történő végleges hatályú eltiltását indítványozta az ügyben eljáró Veszprémi Törvényszéknek, melynek keretében tizennyolc év alatti személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné vagy kiskorúval egyéb hatalmi, befolyási viszonyba kerülne.

Borzalom:

11 évet kaphat

Az előkészítő ülésen történő beismerése esetére az ügyészség tizenegy év fegyházbüntetés kiszabását látja indokoltnak a vádlottal szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció