A Fejér Megyei Főügyészség minősített szexuális erőszak, valamint kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint nevelt lányát rendszeresen szexuálisan zaklatta.

Éveken át molesztálta

A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. nyarától 2022. januárjáig, egy Fejér megyei településen otthonukban, illetve egy lakókocsiban az élettársa 10 éves gyermekével többször szexuálisan zaklatta.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Élettársával rendszeresen veszekedett

A férfi a három nevelt kiskorú gyermeke jelenlétében az élettársával rendszeresen éjszaka veszekedett, a gyermekek pihenését zavarta, amely miatt rendőri intézkedés is történt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Nem gondoskodtak a gyerekekről

A gyanúsított a kiskorúakkal durván beszélt, trágár szavakat használt, szidalmazta őket. Élettársával a gyermekeket elhanyagolták, nem gondoskodtak róluk, enni is alig kaptak, írja közleményében az ügyészség.

A szökés esélye

A férfi egyébként 5 évtől 22 év 6 hónapig tartó szabadságvesztést is kaphat, esetében fennáll a szökés vagy elrejtőzés esélye.

Ez is érdekelhet:

Bűnismétlés lehetősége

A gyanúsított a cselekményt a vele egy háztartásban élő, nevelt kiskorú gyermeke sérelmére követte el, így a kiskorú tanúk jogellenes befolyásolásával, tárgyi bizonyítékok elrejtésével a bizonyítás megnehezítésének a veszélye fennáll. Az elkövetés időben elhúzódó voltára figyelemmel a bűnismétléstől is alaposan tartani lehet.

Letartóztatták

A Székesfehérvári Járásbíróság így az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a gyanúsított letartóztatását, a döntés fellebbezés hiányában végleges.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels